Οι νέες σειρές του Φεβρουάριου που θα σε κλείσουν σπίτι!

Και μια κινηματογραφική ημερομηνία που θέλετε να σημειώσετε
Οι νέες σειρές του Φεβρουάριου που θα σε κλείσουν σπίτι!



Καλό μήνα είπαμε; Να πούμε. Ο Φλεβάρης είναι από τους σχετικά πιο βαρετούς μήνες στην αμερικανική τηλεόραση (κυρίως λόγω των βραβείων και των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, που καθυστερούν τις πρεμιέρες των σειρών), αλλά έχει μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε.

Αυτές είναι οι σειρές που (επαν)έρχονται μέσα στον Φεβρουάριο και που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Fresh off the Boat – 4/2

Η σειρά που βασίζεται σε ομώνυμο βιβλίο και περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια του σεφ Eddie Huang, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις (θετικές και αρνητικές) και είναι η τρανή απόδειξη ότι στην  αμερικανική τηλεόραση προσπαθούν να προβάλλουν 

The Walking Dead – 5B  - 8/2

Η σειρά επιστρέφει την Κυριακή και περιμένουμε δύσκολες στιγμές για την Maggie κι επιτέλους μια εξήγηση για ποιον λόγο ξυρίστηκε ο Andrew Lincoln (Rick). 

Better Call Saul – 8/2

Την ίδια Κυριακή με την επιστροφή του TWD, κάνει πρεμιέρα και το spin-off του Breaking Bad, με κεντρικό ήρωα τον δικηγόρο Saul Goodman. Θα το δείτε ή η απουσία του Walter White είναι μεγάλη για εσάς; 

The Odd Couple  - 19/2

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά των 70s, ο σημαντικότερος λόγος που όλοι θέλουν να είναι καλή η σειρά είναι μήπως καταφέρει επιτέλους ο Matthew Perry και παίξει σε μια σειρά που δεν ακυρώνεται μετά τα πρώτα επεισόδια.

The Oscars 2015 – 22/2

Δεν έχω πολλά να πω εδώ. Τα Oscars. Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του Φεβρουαρίου.

House of Cards- S3- 27/2

Τι ξέρουμε για την 3η σεζόν; Τίποτα. Η δεύτερη σεζόν ήταν μάλλον απογοητευτική (αν εξαιρέσεις εκείνο το σοκ του πρώτου επεισοδίου), αλλά τουλάχιστον έφτασε τους Underwoods στον στόχο τους. Γνωρίζουμε πάντως ότι οι Ρώσοι αρνήθηκαν να γυριστούν σκηνές στο χώρο του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών .