Game of Thrones: Κι όμως ο συγγραφέας είχε σκεφτεί το 1993 άλλο τέλος και άλλους χαρακτήρες!

Τι θα είχε συμβεί στην σειρά αν ο George R.R. Martin έγραφε τα βιβλία όπως τα είχε φανταστεί το 1993
Game of Thrones: Κι όμως ο συγγραφέας είχε σκεφτεί το 1993 άλλο τέλος και άλλους χαρακτήρες!



Το Twitter ξαναχτύπησε. Ή μάλλον, το Twitter δεν φταίει σε τίποτα, αλλά οι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν κάνουν συνεχώς λάθη. Χθες το βρετανικό βιβλιοπωλείο Waterstones πόσταρε tweets με φωτογραφίες από σημειώσεις του George R.R. Martin προς την εκδοτική του εταιρία, όπου περιέγραφε την ιστορία των βιβλίων του A Song of Ice and Fire. Τότε τα βιβλία προορίζονταν για τριλογία, αλλά ξέρουμε καλύτερα ότι στο τέλος θα έχουμε 7 βιβλία.

Το tweet μπορεί να σβήστηκε γρήγορα (κάποιος στο Waterstones κατάλαβε την πιθανή μήνυση;), αλλά οι πληροφορίες παραμένουν. Δείτε τι θα είχε συμβεί διαφορετικά, αν ο Martin επέμενε στην αρχική του περιγραφή.

Η Arya θα βρισκόταν ανάμεσα στον Jon Snow και τον Tyrion Lannister

Ας μην ασχοληθούμε καν με το επιχείρημα ότι ο Snow και η Arya είναι αδέρφια. Ξέρουμε ήδη ότι ο κύριος Martin δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Ωστόσο αξίζει να μείνουμε στην περιγραφή ότι το πάθος ανάμεσα στους δυο θα βασάνιζε την Arya μέχρι το τέλος της ιστορίας, όπου και θα μάθαινε την πραγματική προέλευση του Snow. Κάτι που απλά επιβεβαιώνει ό,τι υποθέτουμε μέχρι στιγμής για τον Jon, ότι δηλαδή δεν είναι πραγματικός  Stark. Το δεύτερο ενδιαφέρον σημείο θα ήταν η μεγάλη αντιζηλία ανάμεσα στον Jon και τον Tyrion.

Η Sansa θα επέλεγε τον Joeffrey

Θυμάστε τότε που αρχίσατε να αγαπάτε την μέχρι πρότεινος ενοχλητική Sansa Stark; Τότε που συνειδητοποιήσατε ότι είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες και η εξέλιξη της μπορεί και να επηρεάσει το παιχνίδι για τον θρόνο; Ο Martin πάντως στην αρχή δεν την ήθελε για τίποτα παραπάνω από το να παντρευτεί τον Joeffrey και να του δώσει έναν γιο.

Ο Jamie θα ήταν ο μεγάλος κακός της ιστορίας

Πόσο κρίμα θα ήταν αν όντως συνέβαινε αυτό. Ο Jamie Lannister εξελίχθηκε τόσο πολύ από τότε που έριχνε παιδιά από το παράθυρο. Όμως ο Martin είχε γράψει μόλις τα πρώτα κεφάλαια του πρώτου βιβλίου όταν προσπάθησε να πουλήσει την ιστορία στην HarperCollins και σύμφωνα με το όραμα του ο Tyrion θα σκότωνε τον Joeffrey και ο Jamie όλους τους υπόλοιπους για να φτάσει στον θρόνο.

Και τέλος, μην αυταπατάστε. Οι Starks ήταν καταραμένοι από την αρχή, αφού ο συγγραφέας ήξερε ότι θέλει να πιστεύουν όλοι οι αναγνώστες ότι κανείς δεν είναι ασφαλής, ενώ η Dany  θα φτάσει στο King’s Landing ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να της πάρει μερικά βιβλία παραπάνω, αλλά τόσο εκείνη, όσο και οι δράκοι της θα διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν.

Δες ΕΔΩ το behind the scenes σπάνιο video του Game Of Thrones

Διάβασε ΕΔΩ την πιο περίεργη θεωρία του Game Of Thrones: ΑΥΤΗ είναι η δίδυμη αδερφή του Jon Snow