Το House of Cards κυκλοφόρησε 2 εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του

Ένα τενχικό πρόβλημα και το Netflix χάρισε στους θεατές τα 10 πρώτα επεισόδια
Το House of Cards κυκλοφόρησε 2 εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του



Θα έπρεπε να το φανταστούμε ότι κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τον Frank Underwood. Μερικές ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν, στις 27 Φεβρουαρίου, το Netflix έκανε ένα τεράστιο λάθος και εμφάνισε τα 10 από τα 13 νέα επεισόδια στην πλατφόρμα του, με αποτέλεσμα αρκετοί συνδρομητές να ξεκινήσουν να βλέπουν την νέα σεζόν. 20 λεπτά μόλις μετά τα επεισόδια κατέβηκαν, αλλά το λάθος είχε ήδη συμβεί και όσοι είχαν πληρώσει, συνέχιζαν να βλέπουν την σειρά.

Το ίδιο το Netflix ανακοίνωσε απλά ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αλλά ο κόσμος στο Internet έχει διαφορετική άποψη. Αρκετοί θεωρούν ότι η διαρροή δεν έγινε κατά λάθος, αλλά ότι το Netflix αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει για δωρεάν δημοσιότητα. Και δεν αποκλείεται. Στο παρελθόν κι άλλα δίκτυα ακολουθούν αυτήν την μέθοδο και μάλιστα αρκετούς μήνες πριν την πρεμιέρα μιας σειράς, για να ξεκινήσει ο κόσμος να μιλάει γι’ αυτήν.

Φυσικά στο internet οφείλεις να διασκεδάζεις τα πάντα, οπότε αν διαβάσετε υποθέσεις όπως “ο Underwood σκοτώνει την γυναίκαι του” και “υπάρχει απόπειρα δολοφονίας”, μην ανησυχείτε καν.