Τα ζευγάρια της τηλεόρασης που αγαπιούνται τρελά (ζηλεύουμε!)

Κάπου θα γιορτάζουν κι αυτοί την ημέρα των Ερωτευμένων
Τα ζευγάρια της τηλεόρασης που αγαπιούνται τρελά (ζηλεύουμε!)



Είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπεις έναν κινηματογραφικό έρωτα κι έναν τηλεοπτικό. Τις περισσότερες φορές στις σειρές περνούν πολλά χρόνια μέχρι να δεις το αγαπημένο σου ζευγάρι να είναι όντως ζευγάρι και μέχρι τότε βλέπεις κάθε επεισόδιο για ένα βλέμα ή μια χειρονομία που να αποδεικνύει ότι το ζευγάρι σου είναι endgame. Γι’ αυτό και για να μπει ένα ζευγάρι στην συγκεκριμένη λίστα, έχει περάσει τουλάχιστον 2-3 σεζόν αγωνίας, χωρισμούς και προβλήματα.

Seth Cohen & Summer Roberts  -The OC

Εκείνος ήταν το geeky παιδί του σχολείου χωρίς παρέες κι εκείνη η δημοφιλής και πολύ μοδάτη κοπέλα που όλοι ήθελαν. Ερωτευμένος μαζί της από νωρίς, ήξερε πάντα ότι είναι η μοίρα του να είναι μαζί της και έκανε τα πάντα για να της το αποδείξει.

Rick Castle & Kate Beckett – Castle

Ακόμα και σε μια αστυνομική σειρά χρειάζεται ένας μεγάλος έρωτας. Εκείνη ψυχρή και απόμακρη, με μοναδικό σκοπό να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας της μητέρας της κι εκείνος υπερβολικά ευφάνταστος και γεμάτος θεωρίες για κάθε δολοφονία. 6 χρόνια μετά είναι το καλύτερο ζευγάρι της τηλεόρασης.

Adam & Kristina Braverman  - Parenthood

3 παιδιά, η δυσκολία του να μεγαλώνεις ένα παιδί με Asperger, ένας καρκίνος, πολλές οικονομικές δυσκολίες, μια κόρη που αναζητά τον εαυτό της και κάνει την επανάσταση της...Όσα χρόνια κράτησε το Parenthood οι Braverman ήταν το απόλυτα σταθερό ζευγάρι της οικογένειας.

Lexie Grey & Mark Sloan – Grey’s Anatomy

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα από άπειρα ζευγάρια του Grey’s, τότε σίγουρα θα έπρεπε να είναι αυτό. Ίσως επειδή οι υπόλοιποι δεν σταματούν το δράμα, ίσως επειδή η Lexie έβαλε τον γκομενάκια Sloan στον ίσιο δρόμο, ίσως επειδή πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο...

Ross Geller & Rachel Green – Friends

Μπορεί 20 χρόνια να ήταν μια μαζί, μια χώρια, μπορεί να μην συμφώνησαν ποτέ αν ήταν σε break, αλλά η Phoebe το είπε καλύτερα απ’ όλους. Ήταν ο αστακός της και ήταν πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο.

Glenn & Maggie – The Walking Dead

Πέρασαν ένα μισό της σεζόν να ψάχνει ο ένας τον άλλο. Δεν χρειάζεται παραπάνω συζητήση, για το μοναδικό ζευγάρι που έχει επιβιώσει (προς το παρόν) από τα ζόμπι.

Paul & Jamie Buchman – Mad About You

Κάποτε τα sitcoms είχαν πρωταγωνιστές ζευγάρια και η Helen Hunt με τον Paul Reiser ήταν το καλύτερο. Νεόνυμφοι το 1990, πέρασαν τα πάντα, χώρισαν και μετά τα ξαναβρήκαν.

Sydney Bristow & Michael Vaughn – Alias

Ο έρωτας τους ήταν τόσο μεγάλος, που για τις πρώτες σεζόν της κατασκοπευτικής σειράς οι δυο τους έβρισκαν τρόπους να υπονοήσουν τα συναισθήματα τους με κρυφές ματιές και αγγίγματα του χερίου.  Πέντε χρόνια μετά οι δυο τους κατάφεραν να ζήσουν ήσυχοι σε μια παραλία.

Luke & Lorelai – Gilmore Girls

Της ετοίμαζε πρωινό και άκουγε όλα της τα προβλήματα. Ήταν ο άνθρωπος που την στήριζε κάθε στιγμή και μπορεί η σειρά να τελείωσε με τους δυο τους χωρισμένους, αλλά τουλάχιστον είχαμε την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν.

Pacey & Joey – Dawson’s Creek

Σπάνια δεν κερδίζει το κορίτσι ο χαρακτήρας που έχει το όνομα του στον τίτλο της σειράς, αλλά το κοινό μίλησε. Η χημεία των Pacey & Joey ήταν τόσο έντονη, που ξεπεράσαμε ακόμα και την προδοσία του να πας με την κοπέλα του καλύτερου σου φίλου. Και να σας θυμίσω ότι πέρασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο ιστιοπλοϊκό του Pacey.

Santana Lopez & Brittany S. Pears – Glee

Δεν ξέρω αν είναι που παντρεύονται την επόμενη εβδομάδα ή που είναι το μοναδικό Gleek ζευγάρι που έβγαζε νόημα, αλλά δεν μπορούσαν να λείπουν από την λίστα. Ο ορισμός του friends with benefits, η μια ήθελε τόσο πολύ να είναι δημοφιλής που έκρυβε τα συναισθήματα της κι από τον εαυτό της και η άλλη ήταν τόσο υπομονετική μέχρι την στιγμή που έπρεπε να πιέσει. Ελάχιστα ομοφυλόφιλα ζευγάρια βγάζουν τόσο νόημα, όσο οι δυο τους.