Η Dakota Johnson σατιρίζει την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των Oscars

Μαζί με τον Taran Killam του Saturday Night Live προωθεί την εμφάνιση της στο sketch show
Η Dakota Johnson σατιρίζει την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των Oscars



 Αυτό το Σάββατο το Saturday Night Live έχει guest παρουσιάστρια την Dakota Johnson του Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι. Τι σχέση έχει η Anastasia Steele με την κωμωδία, θα μου πείτε. Ας πούμε ότι η συμμετοχή της στο τηλεοπτικό και ακυρωμένο Ben & Kate και λίγο στις ταινίες του 21 Jump Street έδειξαν ότι έχει ένα σχετικό κωμικό στοιχείο κι ας παραβλέψουμε εντελώς ότι προφανώς το show θέλει να εκμεταλλευτεί το momentum της ταινίας. 

Τουλάχιστον δείχνει ότι έχει την διάθεση να αυτοσαρκαστεί, αφού στο promo video, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σατιρίσει την εμφάνιση της μαζί με την μητέρα της στο κόκκινο χαλί των Oscar. Τότε η δημοσιογράφος του ABC την είχε ρωτήσει αν η μητέρα της, Melanie Griffith, έχει δει τις Αποχρώσεις και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το απίστευτα άβολο video:

Όλα όμως αλλάζουν όταν το SNL μπαίνει στην μέση. Στο δε τελευταίο λεπτό του promo, η Johnson μαζί με τον κωμικό του SNL, Taran Killam τιμούν και τον άλλο γονιό της ηθοποιού, τον Don Johnson και την σειρά που τον έκανε διάσημο, Miami Vice.