Μπορείτε πλέον να αγοράσετε μια πόλη από το Walking Dead

Στο ένα και μαγικό μέρος αγορών, ονόματι...eBay
Μπορείτε πλέον να αγοράσετε μια πόλη από το Walking Dead



Έχουν γίνει και πιο παράξενα πράγματα. Όπως εκείνη την περίοδο που διάφοροι παντρεύονταν μνημεία ανά τον κόσμο. Αυτό ήταν παράξενο. Το να αγοράσεις ένα σπιτάκι από τα γυρίσματα του Walking Dead είναι απλά έκφραση αγάπης προς την σειρά. 

Η ιδέα ήταν του πρώην δημάρχου της πόλης Grantville στην Georgia, Jim Sells, ο οποίος έβαλε προς πώληση στο eBay 9 κτήρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την σειρά, βέβαια στην πολύ πιο κατεστραμμένη τους εκδοχή. Το κάθε κτήριο κοστολογείται περίπου στα $680.000 και αν νομίζετε οτι κανείς δεν θα ασχοληθεί να τα αγοράσει, μάλλον κάνετε λάθος. Σύμφωνα με τον Sells, η πόλη βγάζει πολλά χρήματα από τους τουρίστες που έρχονται να δουν που γυρίστηκε το TWD.

Αν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε στο μυαλό σας πως φαινόταν το Grantville στην σειρά, θυμηθείτε το επεισόδιο Clear. Το καφέ έξω από το οποίο στέκεται ο Carl είναι στην πραγματικότητα ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης. 

Επόμενες πόλεις που μπορείτε να πουλήσετε, το Storybrooke του Once Upon a Time, το Starling City του Arrow και το Central City του Flash.