Μάθαμε πως συνδέεται το στοιχείο του καπέλου με την νέα σεζόν του American Horror Story

Ήταν μπροστά στα μάτια μας τόσο καιρό (όχι)
Μάθαμε πως συνδέεται το στοιχείο του καπέλου με την νέα σεζόν του American Horror Story



Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να σκάνε στοιχεία για την 5η σεζόν του American Horror Story, πήραμε μέρος στις υποθέσεις και τις φήμες. Το μεγαλύτερο όλων ήταν το καπέλο του μάγου (στα αγγλικά Top Hat), το οποίο ο ίδιος ο δημιουργός Ryan Murphy μας είχε δώσει και μας είχε προειδοποιήσει ότι όταν μάθουμε τι σημαίνει θα έχουμε την εξής αντίδραση: «ωωω, πόσο μεγάλο κάθαρμα είσαι».

Δεν είμαστε και πολύ μακριά από αυτήν την αντίδραση, αφού πλέον γνωρίζουμε ότι το καπέλο είναι άμεση σύνδεση τόσο με το θέμα της 5ης σεζόν, που έχει υπότιτλο Hotel, όσο και με την συμμετοχή της Lady Gaga. Μάλιστα, όπως το διαβάζετε. Για την ακρίβεια το Hotel υποννοείται σε σχέση με την ταινία του 1935, Top Hat, η οποία διαδραματίζεται σε ξενοδοχείο, ενώ η Lady Gaga έχει τραγουδίσει πρόσφατα με τον Tony Bennett το τραγούδι της ταινίας «Cheek to Cheek» (το τραγουδάει ο Fred Astaire στην Ginger Rogers στην ταινία).

Άρα μέχρι στιγμής έχουμε μια ταινία musical, που διαδραματίζεται σε ξενοδοχείο και την μεγαλύτερη μουσική star των τελευταίων χρόνων. (Για να μην αναφέρουμε τον ίδιο τον δημιουργό που είναι υπεύθυνος για την μουσική σειρά Glee). Να υποθέσουμε ότι το Hotel θα έχει κι αυτό μουσικά νούμερα όπως και το Freak Show;

Α, και παρεμπιπτόντως...πόσο μεγάλο κάθαρμα είσαι.