The Voice: Coaches, τι πρέπει να κάνετε για να μην ξεκολλάμε από την οθόνη

Τα δέκα πράγματα που περιμένουμε από τους coaches του ελληνικού The Voice.
The Voice: Coaches, τι πρέπει να κάνετε για να μην ξεκολλάμε από την οθόνη



To ελληνικό «The Voice» το βλέπουμε και μας αρέσει και κανείς δεν πρόκειται να μας αλλάξει γνώμη γι’ αυτό.

Επειδή, λοιπόν, θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε, αποφασίσαμε σήμερα να ανοίξουμε την καρδιά μας στους αγαπημένους coaches και να τους πούμε τι είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε στο show.  Μην περιμένεις όμως αοριστολογίες γιατί θα μιλήσουμε με αποδείξεις.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις εκείνα τα στιγμιότυπα που δείχνουν το attitude που θα θέλαμε να έχουν οι κριτές στο ελληνικό «The Voice». Yπερβολή, ενθουσιασμό, συγκίνηση και πρόκληση.

Παρεμπιπτόντως, εδώ να σημειώσουμε ότι η πιο μελετημένη είναι η Δέσποινα Βανδή μιας και ήδη μας έχει δείξει ότι δεν κρατάει χαμηλούς τόνους. Και πολύ καλά κάνει, δηλαδή, με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα show- υπερπαραγωγή και περιμένουμε την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Γιατί αν θέλαμε χαμηλούς τόνους θα βλέπαμε telemarketing.

Οπότε, έχουμε και λέμε.

1. Πάθος. Θέλουμε πάθος. Πάρε παράδειγμα τον Joel Madden από το αυστραλιανό Voice που τον ξέρεις επειδή ο δίδυμος αδερφός του παντρεύτηκε την αμετανόητη εργένισσα Cameron Diaz. Θα τον δεις στο 1:00 να καβαλάει την καρέκλα του και να πατάει το κουμπί με το πόδι. Ποιος είπε ότι δεν θέλουμε να δούμε τον Ρέμο να κάνει το εφέ του;  

2.  Ένα βλέμμα σαν εκείνο του Ricky Wilson από το βρετανικό Voice. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις παρακολουθεί στην κυριολεξία συγκλονισμένος. Ή και ερωτευμένος. Μαζί του θα πηγαίναμε και στην κόλαση. Όμως εκείνη τον πρόδωσε και διάλεξε άλλον. (Ορίστε και η ίντριγκα).

3. Αυθορμητισμό. Μελίνα Ασλανίδου θέλουμε να σε δούμε να πετάς τις γόβες όπως η Kylie και να ανεβαίνεις ξυπόλυτη στη σκηνή. Γίνεται;

Γιατί, δεν ρίχνεις και εσύ Δέσποινα ένα τραγούδι από το πουθενά όπως η Christina Aguilera στο αμερικάνικο Voice; Δες ΕΔΩ το βίντεο.

4. Guests. Φέρτε μας celebrities να ανοίξει το μάτι μας, ή κάντε τους celebrities να ασχοληθούν μαζί σας. Μπορεί στην Αμερική να έχουν την Ellen, όμως εμείς και με τη Φαίη Σκορδά βολευόμαστε. Εντάξει, ξέρουμε ότι το βίντεο είναι ένα από τα troll της Ellen αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. 

5. Λεπτομέρεια. Δώστε μας λόγους για να σας συζητάμε.  1.500.000 εκατομμύρια views συγκέντρωσε το βλέμμα των Usher και του Adam Levine που καρφώθηκε στα οπίσθια της Shakira. Μιχάλη το αφήνουμε πάνω σου.

6. Φωνές. Και δεν εννοούμε καλές φωνές. Αυτό είναι αυτονόητο. Δες ΕΔΩ τον Blake Shelton στο αμερικάνικο Voice να επιπλήττει τον Adam Levine και να ωρύεται την ώρα που ο διαγωνιζόμενος τραγουδάει, επειδή o Adam αρνείται να πατήσει το κουμπί. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου Adam; Τι κάνεις;» του φωνάζει αναψοκοκκινισμένος.  

7. Κλάμα. O will.i.am είναι κοτζάμ άντρας και παρόλα αυτά έκλαιγε σαν μικρό παιδί όταν διαγωνιζόμενη του θύμισε τη θεία του Stephanie και χρειάστηκε να εκφράσει τα συναισθήματά του.

8. Sexiness. To απόλυτο παράδειγμα είναι η Delta Goodrem. Τρελαίνομαι όταν τη βλέπω να χορεύει εκστασιασμένη και να επιδεικνύει όλο γοητεία την πλάτη της.

Εναλλακτικά, μπορείς να καμαρώσεις τη Shakira.

9. Show. Όταν πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβεις τι σημαίνει show.

10. Τον Adam Levine ή έναν εγχώριο και αντάξιο γόη. Γίνεται;

Δες ΕΔΩ τι δεν θα ξεχάσουμε από το περσινό The Voice.