Η Jessica Lange δηλώνει: «Δεν επιστρέφω στο American Horror Story»

Κάθε ελπίδα ότι θα την δούμε μαζί με την Lagy Gaga στην 5η σεζόν, σβήστηκε
Η Jessica Lange δηλώνει: «Δεν επιστρέφω στο American Horror Story»



Έκπληξη δεν είναι ,αφού το συζητάμε εδώ και μήνες. Για την ακρίβεια από το τέλος του Coven γνωρίζαμε ότι το Freak Show θα ήταν η τελευταία σεζόν της Jessica Lange στο American Horror Story. Όμως ελπίζαμε, κυρίως επειδή κάποια στιγμή μέχρι και η ίδια έλεγε «θα δούμε», ότι η μια από τις βασικές ηθοποιούς που έκαναν την σειρά αυτό που σήμερα είναι (η άλλη αναμφισβήτητα είναι το αντίβαρο της δύναμης της, Sarah Paulson) θα άλλαζε γνώμη.

Όμως στην χθεσινή της εμφάνιση μαζί με το υπόλοιπο cast σ’ ένα από πιο γνωστά fan events της τηλεόρασης, το Paley TV Fest, η Lange τόλμησε να πει «ναι, τελείωσα με την σειρά», την στιγμή που δεκάδες fans από κάτω ούρλιαζαν.

Νομίζω την στιγμή που μάθαμε ότι η Lady Gaga θα εμφανιστεί στην νέα σεζόν, έπρεπε να το φανταστούμε ότι η Jessica Lange δεν θα επέστρεφε, αφού η κίνηση αυτή έμοιαζε περισσότερο σαν αντικατάσταση, παρά σαν προσθήκη.

Για την Lange, η οποία ανέβηκε στην σκηνή μ’ ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, ήταν το αποχαιρετιστήριο, ενώ για τον Matt Bomer ήταν το καλωσόρισμα, αφού χθες ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποίος θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν, με τίτλο Hotel.

Οι φήμες τον θέλουν μάλιστα να είναι το ερωτικό ενδιαφέρον του χαρακτήρα της Gaga, αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει καν ποιον ρόλο θα υποδυθεί ακόμα.

Wow, θα δούμε όντως ένα American Horror Story χωρίς την υπερδύναμη Lange…