Your Baby's First Word Will Be DADA – το καινούριο παιδικό βιβλίο του Jimmy Fallon

Ο Jimmy Fallon έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι η πρώτη λέξη της κόρης του θα ήταν 'μπαμπά' (και δεν τα κατάφερε).
Your Baby's First Word Will Be DADA – το καινούριο παιδικό βιβλίο του Jimmy Fallon



Αγαπητοί γονείς και fans του Jimmy Fallon δώστε προσοχή: Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ‘Tonight Show’ και πατέρας της ενός έτους Winnie Rose έγραψε ένα ακόμη βιβλίο για παιδιά. 

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Μετά το Snowball Fight!, το πρώτο του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2005, ο Fallon επανέρχεται με το ‘Your Baby’s First Word Will Be Dada’, βιβλίο που εμπνεύστηκε από την εμπειρία του ως πατέρας. Η πρώτη λέξη της μικρής Winnie Rose ήταν ‘μαμά’! Ο Fallon έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει ότι η λέξη ‘μπαμπάς’ θα ήταν η πρώτη που θα άκουγε από την κόρη του.

«Το εικονογραφημένο βιβλίο του παρουσιαστή είναι μία ξεκαρδιστική αποτύπωση της μυστικής καμπάνιας που κάνει κάθε πατέρας για να βεβαιωθεί ότι το παιδί του θα πει πρώτα τη λέξη ‘μπαμπά’. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, όλα τα ζώα – από αγελάδες και πρόβατα μέχρι ποντίκια και βατράχια προσπαθούν να πείσουν τα μωρά τους να πουν ‘μπαμπά’» αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου, ενώ ο Fallon προσθέτει: «Είναι από τα λίγα βιβλία διασήμων που μπορείς να καταλάβεις ότι έχει γραφτεί από έναν διάσημο».

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 5 Ιουνίου του 2015 για να το διαβάσουμε.