Βιβλίο: Πας σε νέα σχέση με βαλίτσες γεμάτες από υπόλοιπα παλιών σχέσεων; Διάβασε την “Ψυχική Μπουγάδα”.

Αν δεν τις ξεπλύνουμε, θα επιβαρύνουμε τις καινούργιες σχέσεις μας νωρίς-νωρίς, στερώντας τους την προοπτική της επιτυχίας.
Βιβλίο: Πας σε νέα σχέση με βαλίτσες γεμάτες από υπόλοιπα παλιών σχέσεων; Διάβασε την “Ψυχική Μπουγάδα”.



Αναζητάμε καινούργιες φιλίες ή σχέσεις, σέρνοντας μέσα μας τα βάρη από προηγούμενες προδοσίες, απογοητεύσεις, αναιρέσεις, προσδοκίες που διαψεύστηκαν στο παρελθόν.

Μέσα στο βιβλίο αυτοβοήθειας “Ψυχική Μπουγάδα”  θα βρεις πολλές ιδέες για το πώς θα ξεπλύνεις άχρηστα, παλιά, αρνητικά συναισθήματα από το παρελθόν που μένουν μέσα μας μαζί με συμπεριφορές οι οποίες σαμποτάρουν την ελπίδα για το καινούργιο.

Η “Ψυχική Μπουγάδα” της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, εκδόσεις Ψυχογιός είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που αντικρίζει την ευτυχία με άλλα μάτια: πώς θα είσαι ευτυχισμένη ή ευτυχισμένος με το να ξεφορτώνεσαι όλα τα παλιά, τα άχρηστα, τα τοξικά της ζωής σου.

Ξεφορτώσου ό,τι σε πικραίνει, ό,τι μαυρίζει την ψυχή σου, ό,τι σε γεμίζει με αρνητισμό, ό,τι φέρνει τοξικότητα στις σχέσεις σου. Ό,τι αρνητικό ή στενάχωρο… ξουτ!

Θα πάρεις ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο σε 6 τομείς της ζωής σου:

  • στο χώρο
  • στις σχέσεις
  • στη δουλειά
  • στον εαυτό μας
  • στα οικονομικά
  • στο χρόνο

Στο βιβλίο θα βρεις τα 7 Εύκολα Βήματα για το πώς να γίνεις πιο ευτυχισμένη/ος, πετώντας, διαγράφοντας, χαρίζοντας, πουλώντας ή αντικαθιστώντας ό,τι δεν χρειάζεσαι πια και κρατώντας μόνο την ουσία στη ζωή σου. Κάνε το δώρο στον εαυτό σου ή στους φίλους σου. Το αξίζεις!