Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σου προτείνει το Αγάπη Τώρα

Το πρώτο ελληνικό βιβλίο αυτοβοήθειας για να ζήσεις την Αληθινή Αγάπη!
Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σου προτείνει το Αγάπη Τώρα



Το Αγάπη Τώρα – Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο βιβλίο για όσους θέλουν να βρουν και να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Συγγραφέας του, η Τζιλ Δούκα, συγγραφέας και ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων.

Οι δυο τους, αφού έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να γράψουν και το πρώτο τους βιβλίο μαζί. Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο θα μάθεις πώς:

-να θέτεις όρια στις σχέσεις σου
-να διαχειρίζεσαι τα λάθη σου
-να βάζεις το σεξ στη σχέση
-τρόπους για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου

Το “Αγάπη Τώρα” σου δείχνει πως να βρεις τον άνθρωπό και να δημιουργήσεις μια σχέση διαρκείας μαζί του. Επομένως, είναι χρήσιμο να το συμβουλευόμαστε και μετά αφού το διαβάσουμε, διατηρώντας το δίπλα στο κομοδίνο μας.

Πριν καν ξεκινήσεις να το διαβάζεις, κάνεις μόνος σου το τεστ με τις οκτώ ερωτήσεις για να διακρίνεις αν ασυνείδητα εμποδίζεις τον εαυτό σου να βρει τον άνθρωπό του.
Ακολουθούν τα 7 κεφάλαια με τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που ονειρεύεσαι, που περιλαμβάνουν δεκάδες tips για το πώς να αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου και ίσως να τον μεταμορφώσεις ώστε να βρεις την αγάπη. Το βιβλίο συμπληρώνουν 12+1 συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση διαρκείας.

Κατερίνα Τσεμπερλίδου 
Συγγραφέας, Inspirational Speaker, Blogger, Book Lover, Hiker, Δημιουργός του site www.tsemperlidou.gr

Δες εδώ την πρόταση της Κατερίνας Τσεμπερλίδου για ένα βιβλίο για μυστικά ομορφιά και νεότητας.