Οι Beirut σήμερα στην Πλατεία Νερού! 10 κομμάτια που ξεκλέψαμε από το setlist τους

Μάθε τα asap!
Οι Beirut σήμερα στην Πλατεία Νερού! 10 κομμάτια που ξεκλέψαμε από το setlist τους



Toυς περιμέναμε πώς και πώς. Λέγαμε πως για χάρη τους θα οργανώναμε ταξιδάκι στο εξωτερικό. Και κλασικά εκεί πoυ έχεις αρχίσει και κοιτάς για εισιτήρια και κλείνεις το pc για να πας δουλειά, ακούς στο ραδιόφωνο "Τον Ιούνιο, οι Beirut στην Αθήνα". Και φρενάρεις απότομα.

Η μπάντα που ξεκίνησε από τη Santa Fe και ταξίδεψε τους ήχους της μέχρι τη μικρή μας Ελλαδίτσα, έρχεται μετά βαϊων και κλάδων και εμείς έχουμε τρελαθεί που θα δούμε από κοντά (εδώ που τα λέμε πολύ μας άξιζε να έρθουν κι από εδώ, με τόσο πορωμένο κοινό που έχουν) τον Zach Condon και την vintage, νοσταλγική παρέα του,ακούγοντας τις θεσπέσιες indie folk, balcan, baroque pop ή όπως αλλιώς μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε, μουσικές τους.

Μετρώντας δέκα δημιουργικά χρόνια και μερικά εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, γυρνούν με τα όργανά τους στην πλάτη και κάνουν δύο στάσεις κι από Ελλάδα. Μια χθες στη Θεσσαλονίκη και μία σήμερα στην Πλατεία Νερού. Κάναμε λοιπόν μια μικρή έρευνα στον φίλο μας τον Google και βρήκαμε τα 10 κομμάτια που θα υπάρχουν σίγουρα στο setlist τους. Ιδού.

(Μάθε δυο-τρια, για να μην κοιτάζεις σαν χάνος)

Nantes

Elephant Gun

Postcards From Italy

The Rip Tide

No No No

The Gulag Orkestar

Santa Fe

Scenic World

As Needed

My Night with the Prostitute from Marseille

Δες εδώ τον οδηγό επιβίωσης για τις επερχόμενες συναυλίες του καλοκαιριού.