Θέλεις σαρκώδη χείλη; Δοκίμασε κόκκινη πιπεριά

Μυστικό tip που δεν θα το πιστεύεις!
Θέλεις σαρκώδη χείλη; Δοκίμασε κόκκινη πιπεριάΠες μου ότι και εσύ δεν έχεις ζηλέψει ούτε λίγο  τα υπέροχα, σαρκώδη, ζουμερά  χείλη της Αντζελίνα Τζολί;  Έχουν τέλειο σχήμα κι είναι  για φίλημα! Βαρέθηκες να βλέπεις  τα χείλη σου λεπτά και νιώθεις ότι το κραγιόν σου  δεν τα αναδεικνύει;  Η λύση βρίσκεται στην… κόκκινη πιπεριά! Ναι καλά διάβασες. 

Όπως είναι γνωστό στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά προϊόντα που ονομάζονται Lip Plumpers, τα οποία ερεθίζουν το δέρμα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι δημιουργείται ένα προσωρινό οίδημα, το οποίο προκαλεί το πρήξιμο. Δεν έχουν το αποτέλεσμα της Αντζελίνας αλλά υπάρχει μία αισθητή διαφορά.

Αν όμως δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αποκτήσεις ένα τέτοιο προϊόν, τότε μπορείς να κάνεις το εξής αποτελεσματικό:

* Κόψε το κοτσάνι από μια κόκκινη, (όχι πολύ) καυτερή πιπεριά και τρίψε τη στα χείλη σου. Κατευθείαν αιματώνεται η περιοχή και τα χείλη… φουσκώνουν!

* Μπορείς επίσης να λιώσεις την πιπεριά στο γουδί, να την αναμείξεις με λίγη βαζελίνη και να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό lip plumper!

**Extra Tip: Για καλύτερα αποτελέσματα, πριν χρησιμοποιήσεις το homemade lip plumper σου, βούρτσισε ελαφρά τα χείλη με την οδοντόβουρτσά σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να τα κάνεις πιο μαλακά

Δες εδώ και άλλα DIY που θα λατρέψεις!