Μπαρ, καφέ, στριτφουντάδικα, μπεργκεράδικα, κουζίνες από όλο τον κόσμο, της υγιεινής, κουτούκια, ταβερνάκια, τσιπουράδικα, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Το e-table.gr γιορτάζει 2 χρόνια ζωής και μέσα από μια μεγάλη έρευνα, παρουσίασε τον χάρτη του dining στη χώρα μας. Πόσα ξοδεύει ο Έλληνας για φαγητό;
Ενδιαφέρον εύρημα, ανάμεσα στα άλλα, είναι ότι οι Έλληνες προτιμούν περισσότερο να βγαίνουν με παρέα για ελληνική κουζίνα σε μεζεδοπωλεία, επιλέγοντας το εστιατόριο κυρίως με βάση την κουζίνα.
Οι ηλικίες 25-34 είναι εκείνες που προτιμούν να γευματίσουν έξω ενώ κατά μέσο όρο μια παρέα αποτελείται από 3-8 άτομα.
Όσο για το κόστος; Το 49% ξοδεύει μέχρι 15 ευρώ ενώ το 41% από 15 έως 25 ευρώ.