Love is in the air! Τι να κάνεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πού να βγεις και τι δώρα να αγοράσεις την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.



Αναζητάς τρόπους και ιδέες για να περάσεις μία ρομαντική βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου; Ψάχνεις το κατάλληλο location, δώρα και γλυκά για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Παρακάτω θα βρεις τις προτάσεις του thedot για την ημέρα των ερωτευμένων. 

Η γεύση του έρωτα στο  Hilton Αθηνών

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ωραία αφορμή για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να εκφράσετε την αγάπη σας. Όπως κάθε χρόνο, στο Hilton Αθηνών η ημέρα αυτή θα είναι ξεχωριστή: gourmet μενού 6 πιάτων στο Galaxy Restaurant με θέα στην Ακρόπολη, Special Valentine’s Cocktails στο Galaxy bar, πλούσιο μπουφέ για ερωτευμένους στο Βυζαντινό με Guest DJ και ειδικά πακέτα χαλάρωσης και ομορφιάς στο Hiltonia Spa.

Την Πέμπτη, 14/2 το Βυζαντινό παρουσιάζει έναν πλούσιο μπουφέ με φίνες, ντελικάτες γεύσεις που θα… αποπλανήσουν τον ουρανίσκο σας: σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, σταθμός κοπής με μοσχαρίσιο rib-eye αλλά και ολόκληρο σολομό με τα συνοδευτικά τους, ριζότο που παρασκευάζεται από τον σεφ μπροστά σας και απίστευτη ποικιλία γλυκών, όπως μιλφέιγ καρύδα, μους σοκολάτας με κουλί από φρούτα του πάθους, σοκολατένιες καρδιές, cheese cake φράουλα και φυσικά το περίφημο σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκα φρούτα και marshmallows.

 

Όσο για το Galaxy Bar & Restaurant, ο executive chef Κώστας Αθανασίου θα σερβίρει επίσημο δείπνο 6 πιάτων σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό με πανοραμική θέα της Αθήνας: στρείδι fine de claire με χαβιάρι baeri, σαλάτα με μπλε καβούρι, πράσινο μήλο και λάιμ, πεσκανδρίτσα ποσέ με κρόκο Κοζάνης, σορμπέ σαμπάνιας με φράουλες, μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μπρεζέ με τρούφα και μους bitter σοκολάτας με raspberries.

Μην παραλείψετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης στο Hiltonia Spa. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Rejuvenate” για εκείνη, το “Total Relaxation” για εκείνον ή το “Couples’ Day”, μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης για ζευγάρια σε διπλή καμπίνα μασάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε: Βυζαντινό: 2107281400 / Galaxy: 2107281407 / Hiltonia Spa: 2107281801

Valentine’s Day στο St. George Lycabettus

Το  St.George Lycabettus  γιορτάζει την ημέρα της αγάπης και της χαράς. Η ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας. Οι προτάσεις του ξενοδοχείου πολλές και ιδιαίτερες...Το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «La Suite Lounge» στον τελευταίο όροφο του ξενoδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου. O executive chef, Βασίλης Μήλιος έχει ετοίμασει ένα gourmet δείπνο με 5 πιάτα ειδικά για εσάς. Η ονειρική βραδιά σας, εάν θέλετε, μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια ή τις σουίτες.

Valentines Menu 68€ κατ’άτομο - Διανυκτερευση σε δικλινο εξωτερικό & πρωινό 99€ ή Επιλέξετε το μοναδικό Valentines Romantic Package 220€ Ρομαντικό δείπνο για 2 στο La Suite Lounge Διανυκτέρευση σε εξωτερικο δωματιο & πρωινό

Δείτε το στο www.sgl.gr, Για κρατήσεις 210 7416191

Ο έρωτας γιορτάζει στο Life Gallery athens

O πιο ερωτικός μήνας του χρόνου έφτασε και το 5 αστέρων design hotel Life Gallery athens υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο με απόλυτα ρομαντική διάθεση. Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, φωλιασμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Εκάλη, το Life Gallery athens, μέλος της bluegr Hotels & Resorts προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και πολυτέλειας και συνθέτει το ιδανικό “σκηνικό” για τη γιορτή των ερωτευμένων. Ένα καλαίσθητο περιβάλλον με δωμάτια που χαρακτηρίζονται από την κομψή αισθητική τους, φιλόξενους χώρους με ιδιαίτερες αναφορές στην Τέχνη και high-end προσωποποιημένες υπηρεσίες που εγγυώνται μια ονειρεμένη απόδραση για δύο. Aπολαύστε μια ρομαντική βραδιά με το άλλο σας μισό και ζήστε ασύγκριτες στιγμές  με τη φροντίδα του Life Gallery athens. Κάντε κράτηση σε κάποιο από τα κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου και περάστε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς και το ταίρι σας. Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας στο Ananea Wellness by Orloff Experts, έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με μια συνεδρία sauna και hammam. Και φυσικά μιας και ο “έρωτας περνάει από το στομάχι”, από μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα υπέροχο δείπνο για δύο στο Kool Life Restaurant.

Η αρχή γίνεται με μια δροσερή σαλάτα ρόκας με σορμπέ λάιμ και σάλτσα φράουλας και ένα πλούσιο ριζότο φρέσκων θαλασσινών με μύδια, χτένια και κουρκουμά και η συνέχεια γράφεται με ένα Black Angus rib eye με σάλτσα κόκκινου πιπεριού, πατάτες country και καραμελωμένα κρεμμύδια ή ένα κοτόπουλο φιλέτο με μιλφέιγ λαχανικών και πουρέ γλυκοπατάτας. Ο επίλογος έρχεται με ένα επιδόρπιο - πειρασμό, μια καρδιά σοκολάτας με φρούτα του δάσους που θα σας αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση από ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο. Κάντε δώρο μια ρομαντική απόδραση σε εσάς και το ταίρι σας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Life Gallery athens, είτε απολαμβάνοντας μια  ξεχωριστή βραδιά στα βόρεια προάστια είτε παρατείνοντας τη διαμονή σας σε ένα long weekend.

Πακέτο διαμονής | Κόστος από  €270/ζευγάρι* Ισχύει για 1 διανυκτέρευση την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου αλλά και για διανυκτερεύσεις μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις και ζωντανή μουσική

Αποδράστε από την καθημερινότητα και γιορτάστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του εμβληματικού ξενοδοχείου του Συντάγματος. Μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου, επιδόρπια φτιαγμένα από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη, τον Πάνο Δέρβο & την Έλενα Περβαινά, σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά. Το δείπνο Valentines 5 πιάτωνστο ανανεωμένο εστιατόριο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με αφρώδη οίνο συνοδευόμενο από καναπέ σολομού και μπρικ, Σούπα Κρέμα Καραβίδας με άρωμα Αρμανιάκ, Σαλάτα με Καβούρι, Πλιγούρι & Remoulant Παντζαριού, Φιλέτο Μπακαλιάρου σε Mousse Αβοκάντο και Σάλτσα κόκκινου Γκρέιπφρουτ, Φιλετάκια BlackAngus με σάλτσα Πιπεριού, Πατάτες Dauphinoise & Ναπολεόν Ψητών Λαχανικών και επιδόρπιο Valentine’sDay του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα. Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine/ 2 άτομα.Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την ΕλεναΠερβαινά. (90€/άτομο). Στο Explorer’s Bar και στο ανακαινισμένο Plaza Café μπορείτε να απολαύσετεμία φιάλη Moscato D’Asti φράουλα/άτομο καθώς και Ποικιλία Sushi με σολομό, γαρίδα, καβούρι, λαχανικά αλλά και Ποικιλία Ζεστών με  σπρινγκρολς, γαρίδα σε τυλιγμένη πατάτα, μπουτάκι κοτόπουλο tempura, μίνι κεφτεδάκια με μοτσαρέλα&τοματάκι τσέρι αλλά και ποικιλία γλυκών. (90€/ ζευγάρι). NJV Athens Plaza Βασιλέως Γεωργίου Α', 2. Πλατεία Συντάγματος

Δείπνο για δυο

Φέτος, οι αισθήσεις απογειώνονται καθώς το Matsuhisa Athens, στην εμβληματική Astir, συνθέτει ένα ονειρικό σκηνικό για τη γιορτή των ερωτευμένων. Ο Head Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνος έχει δημιουργήσει,ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου,ένα μοναδικό μενού, όπου οι Japanesefusionγεύσεις και τα φρέσκα υλικά συναντούν τα χρώματα του έρωτα, το κόκκινο και το ροζ, σε ένα εκλεπτυσμένο γευστικό πάντρεμα. Οι γαστρονομικές προτάσεις ολοκληρώνονται με τη συνοδεία της εκλεκτής σαμπάνιαςTaittinger και με τα δύομοναδικά cocktails, τα Romeo & Juliet, που υπόσχονται να μας παρασύρουν σε μια μαγική βραδιά. Στο πιο γοητευτικό σημείο της πόλης, το MatsuhisaAthens σας περιμένει στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας για ένα βράδυ γεμάτο ρομαντισμό και γαστρονομικές συγκινήσεις. Ειδικά για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου το menu ανέρχεται στα 110€ κατ’ άτομο. H σαμπάνια Taittinger είναι προαιρετική με κόστος 100 €ανά μπουκάλι. Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510

Αν η αγάπη είχε γεύση θα ήταν παγωτό

Ο πιο ερωτικός  μήνας του χρόνου έχει γεύση. Τη γεύση που της δίνει η Κayak. Ένας νέος εξωτικός συνδυασμός που θα δώσει άλλη αίσθηση σε αυτή την ημέρα πάθους. Το white chocolate passion είναι η νέα γεύση παγωτού της Καyak που συνδυάζει εκρηκτικά τη λευκή σοκολάτα με το passion fruit.  Η μεταξένια λαχταριστή υφή της λευκής σοκολάτας αναδεικνύει το απαλό αέρινο άρωμα της βανίλιας Μαδαγασκάρης, ενώ η ελαφρώς όξινη αίσθηση του passion fruit εξισορροπεί τη ντελικάτη γλύκα των δύο εκλεκτών συστατικών αφήνοντας την πιο εκρηκτική επίγευση. Το Passion Fruit ή αλλιώς Φρούτο του Πάθους είναι ένα είδος τροπικού φρούτου από τη Βραζιλία. Έχει ένα υπέροχα ξεχωριστό άρωμα και μια όξινη αλλά ταυτόχρονα γλυκιά γεύση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, ενώ αποτελεί ζωτική πηγή φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Η μέρα μπορεί να απογειωθεί ακόμα περισσότερο με ένα βελούδινο γλυκό όπως το φημισμένο red velvet tower cake με πολλαπλές λαχταριστές στρώσεις cake και βελούδινου τυριού κρέμας. Mia γεύση τόσο εμμονικά απολαυστική που σε εθίζει ακόμα περισσότερο στον κόσμο της απόλυτης απόλαυσης.  Το Kayak Choco White Passion και το Red Velvet θα συμπληρώσουν γευστικά την ημέρα παρασύροντας εσάς και όσους αγαπάτε σε νέους γευστικούς ορίζοντες, επιμένοντας στα εκλεκτότερα υλικά, τη χειροποίητη ποιότητα και την οικογενειακή παράδοση ετών.

Μία υπέροχα ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας

Το Grand Hyatt Athens, που άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό κοινό τον Αύγουστο του 2018, γιορτάζει την Ημέρα των Ερωτευμένων δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους του να ζήσουν την πιο ρομαντική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή στις 14 Φεβρουαρίου 2019 με πρωϊνό, συνδυασμένη με το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα “Valentines Celebration dinner” menu στην τιμή των 250€ για 2 άτομα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν μόνο το ειδικά σχεδιασμένο δείπνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στην τιμή των 70€ ανά άτομο. Το GrandHyattAthensξενοδοχείο εδράζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, ενώ φημίζεται για την ασύγκριτη θέα της ολόφωτης Ακρόπολης που δεσπόζει στον ιερό βράχο.Εξυμνώντας την εμβληματική ελληνική κουλτούρα, τα 309 δωμάτια ενσωματώνουν στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία Αθήνα. Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το stateoftheartlobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ.

Γιορτάστε την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στο ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT

Ο chef Γιάννης Τσούνας σας καλωσορίζει στο εστιατόριο Made in Athens έχοντας ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού πέντε πιάτων. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, τριαντάφυλλα και μουσική θα συνοδεύουν κατάλληλα αυτή τη ρομαντική βραδιά συνθέτοντας ένα ρομαντικό περιβάλλον γαστρονομικής απόλαυσης. Το κόστος του μενού κατ’ άτομο είναι 50€. Για να συνεχίσετε τη βραδιά σας με μια πολυτελή διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT έχει ετοιμάσει ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διανυκτέρευση, συμμετοχή στο δείπνο, πρωινό, δωρεάν wifi, δωρεάν στάθμευση και late check out στις 16:00. Το κόστος του πακέτου διαμονής ανέρχεται στα 130€ κατ’ άτομο. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210. 9471000

Η Moët & Chandon αποκαλύπτει τη νέα συλλεκτική συλλογή Rose Treasured Ties

 

 

Η συλλεκτική συλλογή Moët & Chandon Rosé Treasured Ties συχνάζει σε επιλεγμένες κάβες και στα πιο μοδάτα lounge bar, για να γιορτάσει τους δεσμούς συνεργασίας και συνύπαρξης, και κάθε χαρακτηριστική στιγμή τους –από μια ρομαντική νύχτα μέχρι μια ζεστή οικογενειακή βραδιά– δημιουργώντας αλησμόνητες λαμπερές στιγμές με τη μοναδική σφραγίδα Moët& Chandon.