Διακόσμηση και ζώδια: Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι ταιριαζει στο χώρο σου

Πάρε ιδέες, άλλαξε το σπίτι σου και φτιάξε την διάθεσή σου!
Διακόσμηση και ζώδια: Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι ταιριαζει στο χώρο σου



Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο σου ή φτιάχνεις τώρα το σπίτι σου και δεν ξέρεις πως να τον διακοσμήσεις; Το μόνο που χρειάζεται είναι να μου πεις το ζώδιο σου. Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά έχει βάση.

Όλα τα ζώδια έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Στους Ιχθύες για παράδειγμα αρέσουν τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, τα κοχύλια και τα έντονα χρώματα. Μήπως είσαι Ιχθύς; Ό,τι και είσαι ιδού ο οδηγός σου!

Κριός: Είσαι ενεργητική, αισιόδοξη και παρορμητική. Ό,τι και αν κάνεις αποτελείς αντικείμενο θαυμασμού. Ακόμα και το σπίτι σου διαφέρει!

DO
Άφησε το περιπετειώδες πνεύμα σου να λάμψει μέσα από την διακόσμηση του σπιτιού σου. Γι΄αυτό επίλεξε κόκκινο χρώμα στους τοίχους, μέταλλα και αντίκες!

DON'T 
Για κανένα λόγο μην σκεφτείς τι αρέσει στους δικούς σου και επηρεαστείς. Διότι δεν σε αντιπροσωπεύει. Το σπίτι σου είναι δικός σου χώρος και θα είσαι happy αν επικρατούν μόνο στοιχεία που σου αρέσουν.

Ταύρος:  Eίσαι υπομονετική. Δεν σου αρέσουν οι αλλαγές και λατρεύεις το χώρο σου και τα αντικείμενά σου. 

DO
Λατρεύεις τις αντίκες. Τις θεωρείς elegant choice και γι΄αυτό αν μπορείς να διαθέσεις μεγάλο budget είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. 

DON'T
Μην κάνεις τα δωμάτια θεματικά. 

Δίδυμοι: Είσαι έξυπνη και κοινωνική. Εκτιμάς το αίσθημα της ελευθερίας και μόνο έτσι μπορείς να εκφράσεις τον χαρακτήρα σου.

DO
Βάλε όλη σου τη δημιουργικότητα και μετέτρεψε το σπίτι σου στο προσωπικό σου hot spot. Βάψε με ζεστά χρώματα τους τοίχους των δωματίων σου. Βάλε poufs διάσπαρτα στο χώρο. 

DON'T
Πρόσεξε μην βάλεις πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. 

Καρκίνος: Οικογένεια, παράδοση και νοσταλγία είναι 3 λέξεις που σε χαρακτηρίζουν.

DO
Δώσε βάση στην κουζίνα σου. Είναι η "καρδιά" ενός σπιτιού, όπου η οικογένεια μαζεύεται. Προσπάθησε να την κάνεις όσο πιο εύχρηστη γίνεται, για τη δική σου ευκολία. Βάλε ψάθινα καλάθια , λουλούδια και κοχύλια. Επίσης επίλεξε ξύλινα σουπλά.

DON'T
Μην προσθέσεις μεταλλικά αντικείμενα γιατί έτσι δεν θα ισορροπήσεις το χώρο σου. 

Λέων: Είσαι η βασίλισσα των ζωδίων! Είσαι ενθουσιώδης και δημιουργική.

DO
Βάλε χρυσά αντικείμενα στο σπίτι σου. Επίλεξε ανατρεπτικά χαλιά και μαξιλάρια extravagant!

DON'T
Χαλάρωσε η Βασίλισσα του ζωδιακού είσαι, όχι της Γαλλίας. Δεν χρειάζεσαι πανάκριβα αντικείμενα στο χώρο σου. Η πολυτέλεια θα πρέπει να έχει μέτρο.

Παρθένος: Είσαι πρακτική, down to earth, εργατική και τελειομανής!

DO
Επίλεξε ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι, που θα βάλεις αρωματικά κεριά. Γενικότερα επίλεξε μικρά αντικείμενα που θα προσθέσεις διάσπαρτα στο χώρο (βιβλιοθήκη, τραπέζια) που θα είναι ιδιαίτερα.

DON'T
Να θυμάσαι: Όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο!

Ζυγός: Έχεις καλλιτεχνική φύση και η αρμονία σου εξαρτάται από την τέχνη. Θέλεις όλα να είναι σε αρμονία!

DO
Ακολούθα το ένστικτό σου. Εμπιστεύσου το γούστο σου και συνδύασε ανατρεπτικά με κλασικά κομμάτια. Βάλε στους τοίχους εντυπωσιακούς πίνακες.

DON'T
Μην δώσεις ίδια ταυτότητα σε όλους τους χώρους.

Σκορπιός: Έχεις πάθος και η φαντασία σου οργιάζει! 

DO
Επίλεξε γήινες αποχρώσεις στους χώρους σου. Στο σαλόνι σου κρέμασε έναν μεγάλο πολυέλαιο και επίλεξε ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Αν θέλεις μπορείς να κρεμάσεις στους τοίχους σου και καθρέφτες.

DON'T
Μην αφήσεις τους τοίχους σου σε άσπρη μονότονη απόχρωση.

Τοξότης: Είσαι ενεργητική, γεναιόδωρη και φιλόδοξη. Είσαι συνέχεια σε εγρήγορση και περιμένεις το επόμενο challenge. Μέσα σε όλα, εκτιμάς ιδιαίτερα το αίσθημα της ελευθερίας.

DO
Δώσε έμφαση στο υπνοδωμάτιο σου. Βάλε ξύλο στον τοίχο και κρέμασε κάδρα με τον αγαπημένο σου. Κατά τα άλλα όλα λιτά και απέριττα. Θέλεις να νιώσεις άνετα στο χώρο.

DON'T 
Πρόσεξε λίγο τους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Αιγόκερως: Eίσαι φιλόδοξη και θέλεις ο χώρος σου να σου εξιτάρει την δημιουργικότητά σου!

DO
Βάλε στην βεράντα σου bamboo και ξύλινα έπιπλα στην κουζίνα σου. Επίσης βάλε φυτά διακοσμητικά και μη στο χώρο σου. Αντλείς ενέργεια!

DON'T
Μην επιλέξεις vintage κομμάτια στο σαλόνι σου!

Υδροχόος: Είσαι μια κατηγορία από μόνη σου. Κάνεις τα πάντα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και θέλεις να ξεχωρίζεις. 

DO
Επίλεξε έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και ανατρεπτικούς πίνακες. Βάλε φωτάκια παντού και επίλεξε το υπνοδωμάτιο σου να το βλέπει ήλιος.

DON'T
Μην το παρακάνεις με το συνδυασμό των χρωμάτων και κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται κακόγουστο!

Ιχθύς: Είσαι ονειροπόλα, ρομαντική, περιπετειώδης, αυθόρμητη. Ακολουθείς το ρεύμα και ξεφεύγεις από αυτό όταν δεν σε εκφράζει. Είσαι τα άκρα και σου αρέσουν οι συχνές αλλαγές, γιατί αλλιώς βαριέσαι! Έτσι είναι και το σπίτι σου!

DO
Κάνε το σπίτι σου boho! Βάλε χρώμα, μαξιλάρια σε όλα τα χρώματα, καθρέφτες στους τοίχους, πολυθρόνες vintageκαι βιβλία παντού!

DON'T
Προσπάθησε οι επιλογές σου να είναι διαχρονικές και να μην χρειαστεί να αλλάζεις κάθε τόσο τη διακόσμηση. 

Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι άρωμα σου ταιριάζει; Πες μου το ζώδιο σου!