7 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να έχει... φωτογένεια

Χωρίς να διαθέσεις πολύ χρόνο ή χρήμα
 7 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να έχει... φωτογένεια



Δεν είναι τυχαίο το quote : Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Όσο σημαντικό είναι για μας να έχουμε  φωτογένεια σε κάθε μία φωτογραφία που ανεβάζουμε στα social, άλλο τόσο θέλουμε να έχει φωτογένεια και το σπίτι μας! Είτε γιατί θέλουμε να το ανεβάζουμε κι αυτό στο ίντερνετ, είτε γιατί θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε πού θα γίνει το πάρτυ μας, είτε γιατί απλά το θέλουμε πάντα να είναι στην εντέλεια και έτοιμο να φωτογραφηθεί!

Όλοι οι παρακάτω τρόποι που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

1)Άσε το φως να μπει
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπαίνει το φως του ήλιου μέσα στο σπίτι το πρωί που θα ξυπνήσεις. Τράβα τις κουρτίνες και άνοιξε τα παντζούρια σου να μπει όλη η λάμψη μέσα. Το μεγαλύτερο λάθος για να τραβήξεις το σπίτι σου φωτογραφία είναι να χρησιμοποιείς το φως από τα φωτιστικά σου! Με μια κίνηση θα έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα

2)Κράτα το καθαρό
Ο διακοσμητής των celebrities Nate Berkus, είπε κάποτε κάτι τόσο έξυπνο αλλά συγχρόνως και προφανές: Ο πιο απλός τρόπος για να κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται λαμπερό είναι να το καθαρίσεις! Δε σου κοστίζει τίποτα και είναι κάτι που θα έκανες ούτως η άλλως . Πριν τη φωτογράφιση απλά πέρνα γρήγορα την επιφάνεια που θα απαθανατίσεις.

3)Βάλε φρέσκα λουλούδια
Είναι απίστευτο τι αποτέλεσμα θα δώσουν λίγα λουλούδια στη φωτογραφία σου !Θα δώσουν χρώμα και νότα αισιοδοξίας στη ζωή αλλά και την εικόνα σου.

4) Δημιούργησε βάθος
Τοποθέτησε σωστά τα 2-3 αντικείμενα που έχεις διακοσμήσει  σε ένα σημείο αφήνοντας λίγα εκατοστά απόσταση μεταξύ του και χωρίς να είναι το ένα πίσω από το άλλο. Έσι θα δημιουργήσεις ένα εικονικό βάθος και μια φωτογραφία φανταστική!

5) Φτιάξε ένα theme από ένα χρώμα
Είναι ωραίο να βρεις ένα χρώμα που ταιριάζει στα έπιπλά σου, αν είναι ουδέτερα, και να παίξεις με αποχρώσεις. Να κινηθείς στο ίδιο μοτίβο και θα κάνεις το σπίτι σου να έχει τρομερή φωτογένεια!

6)Βάλε βιβλία
Μια στοίβα από βιβλία μπορεί να δώσει εξαιρετική αίσθηση στη φωτογραφία σου.

7)Δείξε τα φρούτα σου
Όπως τα φρέσκα λουλούδια έτσι και τα φρέσκα φρούτα μπορούν να δώσουν την πινελιά που χρειάζεσαι για να κάνεις το σπίτι σου να έχει τη φωτογένεια που θα χρειαστείς για τη φωτογραφία σου.

Δες μερικά Deco tips: Τα 7 τραγικά λάθη διακόσμησης που κάνεις