Επιτέλους αργία! Που θα αποδράσεις μέσα στην πόλη σου

Οι εναλλακτικές που έχεις θα σε αποζημιώσουν!
Επιτέλους αργία! Που θα αποδράσεις μέσα στην πόλη σου



Κακά τα ψέματα σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο! Περιμένουμε πως και πως τις καθιερωμένες αργίες. Μη σου πω ότι μετά το καλοκαίρι έχουμε πάρει το ημερολόγιο και έχουμε τσεκάρει όλες τις αργίες, πότε πέφτουν και έχουμε φτιάξει ήδη πλάνο για το τι θα κάνουμε.

Το μόνο απρόβλεπτο της όλης κατάστασης είναι ο καιρός. Κατά τα άλλα τίποτα άλλο δεν πρόκειται να χαλάσει την ζαχαρένια μας αφού δεν δουλεύουμε. 
25η Μαρτίου σήμερα και είναι Παρασκευή.

Τι καλύτερο από το να "κολλήσεις" μια ακόμα ημέρα μαζί με το Σαββατοκύριακο και να το κάνεις τριήμερο! Μήπως να αποδράσεις; Οι εναλλακτικές που σου προσφέρει η Αθήνα είναι αμέτρητες. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Προορισμοί
Πορτο Ράφτη

Με την Αττική Οδό η απόσταση έχει εκμηδενιστεί και είναι πολύ προσβάσιμος προορισμός. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο μέρος και έχει να σου προσφέρει πάρα πολλά πράγματα. Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις καφέ και φαγητό με θέα πάντα τη θάλασσα. Υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό; 

Καλοπούλα
Αν θέλεις ένα μέρος ήσυχο που θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και ευεξία δεν έχεις παρά να αποδράσεις σε ένα κρυμμένο μέρος μέσα στις καταπράσινες πλαγιές του Υμηττού, στην Καλοπούλα! 
Αφέσου στη μαγεία της φύσης και απόλαυσε τον καφέ σου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου παρέχει το αναψυκτήριο που διαθέτει εκεί το μέρος.

Ραφήνα
Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι παραθαλάσσια και είναι  28 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα.  Το μάτι σου θα “πήξει” στο πράσινο και έχεις πολλές εναλλακτικές για να πιεις καφέ και μετά να τιμήσεις παραδοσιακά όπως πρέπει την εθνική αργία!

Εθνικός Κήπος
Μια καλή και ασφαλής εναλλακτική είναι το δημόσιο πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.  285 στρέμματα απλώνονται μπροστά σου! Πες μου ότι σκέφτεσαι ακόμα τι να κάνεις εκεί πέρα; Αρχικά πρόσεξε να μην χαθείς! Είναι αναμφίβολα η καλύτερη ευκαιρία αν έχεις παιδιά να τα πάρεις και να τα αφήσεις ελεύθερα να παίξουν και να το χαρούν. Επίσης μπορείς να κάνεις πικ νικ. Πάρε το καλαθάκι σου μαζί και εφοδίασέ το με μπακαλιάρο, σκορδαλιά, πράσινη σαλάτα, ούζο ή τσίπουρο και απόλαυσε την ημέρα (αργία, αποχή από τη δουλειά)!

Μια άλλη εναλλακτική είναι και αυτή! Δες την, σε ενδιαφέρει!