Ίαν Στρατής: Μια ωδή στον παίκτη που κάνει τον Σάκη να μοιάζει... πρωτάκι!

Όσα μας έκαναν από Ρουβίτσες, Στρατούλες.
Ίαν Στρατής: Μια ωδή στον παίκτη που κάνει τον Σάκη να μοιάζει... πρωτάκι!



Ήρθε για να μείνει. Το κατάλαβες από την πρώτη κιόλας οντισιόν που τον είδες με το λευκό πουκαμισάκι και το βλέμμα του "τρελού". Εσύ και μερικές χιλιάδες ακόμα σαν κι εσένα, που έβαλαν από την επόμενη μέρα το χέρι τους στη φωτιά, ότι ο Ίαν θα είναι ο "τυφώνας" του φετινού X-Factor, που θα τα σαρώσει όλα.

Η συνέχεια ήταν αυτή ακριβώς που φαντάστηκες. Ο Ίαν και με τη βούλα πια, ήρθε για να μείνει. Όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στη μουσική σκηνή της Ελλάδας γενικώς. Γιατί έχει αυτό το κάτι. Έχει star quality (η Τόνια ισχυρίζεται, περισσότερη από του Σάκη Ρουβά), δεν λέει λαϊκά και παρόλα αυτά έχει τους περισσότερους fans (σπάνιο για τέτοιου είδους παιχνίδι), σαρώνει τη σκηνή, έχει στιλ, ενέργεια και μοιάζει να γουστάρει πολύ αυτό που κάνει.

Είναι υπερκινητικός, άνετος, νευρικός, θρασύς, ρισκάρει, πιστεύει στον εαυτό του και το λέει. Τον λένε Κωνσταντίνο αλλά στηρίζει πολύ καλύτερα το Ίαν (από τον Ian Gillan των Deep Purple ), του αρέσει να τρολάρει κι ας δηλώνει ντροπαλός, αυτοσαμποτάρεται αλλά την ίδια στιγμή δεν κωλώνει να πει πως πιστεύει στο εαυτό του και το ταλέντο του. 

Δεν λέει πολλά, φαίνεται λίγο σνομπ, είναι σίγουρα εκκεντρικός, φοράει τα χαρακτηριστικά γυαλιά του και κουμπώνει όλα τα κουμπιά του πουκαμίσου του. Είναι ο hipster της διπλανής πόρτας αλλά επειδή δεν θα του άρεσε σίγουρα αυτός ο χαρακτηρισμός, ας πούμε απλώς ότι είναι ο τύπος που θα ήταν φίλος μας. 

Πολλοί τον μισούν, άλλοι τόσοι (ή μάλλον τόσες) υστεριάζουν για λογαριασμό του αλλά όπως και να έχει, όλοι ανεξαιρέτως αναγνωρίζουν ότι ο άνθρωπος είναι "σταρούμπα". Και κάπως έτσι, δίπλα του ακόμα κι ο Σάκης χάνει κάτι από τη λάμψη του. 

Ποιοι άλλοι θα ήταν μαζί του στην τελική τετράδα; Δες εδώ περισσότερα.