X-Factor: Μαντέψαμε τον νικητή του παιχνιδιού

Σε ένα υποθετικό σενάριο όπουο Ίαν δεν πέρασεποτέ από το talent show. Τότε ποιος θα ήταν ο νικητής;
X-Factor: Μαντέψαμε τον νικητή του παιχνιδιού



Είναι κάπως άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες να αναφέρεται συνέχεια ο Ίαν αλλά φταίει το άτιμο το εκτόπισμά του. Έχει haters μεν, αλλά οι "στρατίτσες" συνεχώς πολλαπλασιάζονται, αυξάνονται και πληθύνονται.

Λίγο πριν το live αποφασίσαμε να βγάλουμε τον νικητή μας, με το δεδομένο ότι ο Ίαν δεν πέρασε ποτέ από το παιχνίδι (ποιος ξέρει τι θα πει τώρα η Τόνια).

Κατερίνα Ιωακείμ

Αυτό το κορίτσι μου αρέσει γιατί είναι διαφορετικό. Έχει μια περίεργη χροιά στην φωνή της, είναι χαμαιλέων, έχει σπουδάσει τη μουσική και διαθέτει εκείνο το περίεργο πράγμα των καλλιτεχνών (ξέρεις, λίγο μυστήριο, λίγο σνομπ, λίγο "έχω ένα μυστικό που δεν σας λέω")... Ολοκληρωμένη καλλιτέχης.

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Λοιπόν θα κερδίσει το δίδυμο των Stereo Soul. Αφού μου στερείτε τον Ίαν, θα διαλέξω τις φωνάρες του show. Kαλή τύχη στα αγόρια λοιπόν!

Γιάννα Κορρέ
Η Νωαίνα. Μου την έδειξε η Βάλια ενθουσιασμένη και τελικά μου αρέσει πολύ αυτό το κορίτσι! Άσε που έχει και αυτό το "Χ" στοιχείο που ψάχνει το παιχνίδι.

 

Τζωρτζίνα Πέννα
Η Τάνια Mπρεάζου! Γιατί εξελίσσεται συνεχώς, παραμένοντας γλυκιά και αθώα. Άσε που έχει και πολύ ωραία κίνηση επί σκηνής. Γενικά έχει όλο το πακέτο.

Κατερίνα Σκουρλή
Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης γιατί είναι αυθεντικός κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ και αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα.

Νάνσυ Φαφούτη
Ο Ανδρέας Λέοντας. Γιατί είναι ήρεμη δύναμη και φωνάρα. Και είναι κι από την Κύπρο, που η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της.

Βάλια Ζαμπάρα
Θα κερδίσει το καλό παιδί και ολίγον (θα το ξαναπώ) "Παντελίδης", Πιλάτος Κουνατίδης. Ο λαός χρειάζεται ένα είδωλο με τα κιλάκια του, τις αυθόρμητες ατάκες του, που να τραγουδάει λαϊκά, για να κάνουμε και κανένα "άιντε" στον αέρα.

Δες εδώ τους λόγους που αγαπάμε Ίαν σαν κοριτσόπουλα στην Α' Δημοτικού.