5 σειρές τρόμου που θα δεις τον Οκτώβρη στο Netflix

Cocooning και creepy καταστάσεις το φετινό Φθινόπωρο!
5 σειρές τρόμου που θα δεις τον Οκτώβρη στο Netflix



Ο Οκτώβριος μπήκε, το βράδυ έχει ψύχρα πλέον, οπότε τι καλύτερο από Netflix; Σε αυτό πρόσθεσε και τις νέες σειρές τρόμου που ξεκινούν και δεν θα ξεκολλάς από τον καναπέ.

Από reboots μέχρι πιο παλιές σειρές, το Netflix φέρνει στο σπίτι μας creepy σειρές που θα μας κρατήσουν σε αγωνία. Προετοιμάσου από τώρα: Θα κοιμάσαι με τα φώτα ανοιχτά για τον επόμενο μήνα.

Chilling Adventure of Sabrina

Βασισμένο στο κόμικ του Roberto Aguirre-Sacasa, είναι reboot της σειράς «Sabrina the Teenage Witch», που προβλήθηκε για 7 χρόνια το ABC. Η νέα version είναι πολύ πιο τρομακτική και ήδη ο συγγραφέας του κόμικ την συνέκρινε με το «Rosemary’s Baby» και τον «Εξορκιστή». Την μάγισσα ενσαρκώνει η Kiernan Shipka, την οποία γνωρίσαμε στο Mad Men.

Apostle

Εδώ το μεγάλο ατού της σειράς είναι ο σκηνοθέτης, Gareth Evans, ο οποίος σκηνοθέτησε τα εξαιρετικά Raid και Raid 2. Πρωταγωνιστεί ο Dan Stevens του Legion, ενσαρκώνοντας τον Thomas Richardson, το «μαύρο πρόβατο» μιας πλούσιας βρετανικής οικογένειας, ο οποίος ταξιδεύει σε ένα εξωτικό νησί για να σώσει την αδερφή του. Φτάνοντας θα αντιμετωπίσει μια πραγματική κόλαση, όπου τα όρια του Thomas θα δοκιμαστούν.

Castlevania Season 2

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε την επιτυχία της πρώτης σεζόν. Η μεταφορά του κλασικού παιχνιδιού της Konami στην τηλεόραση σε μορφή animation, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παίρνοντας εξαιρετικές κριτικές αλλά και πολύ υψηλή τηλεθέαση. Goth ατμόσφαιρα, εξαιρετική παραγωγή  και πολύ αίμα. Πραγματικά πολύ αίμα.

Malevolent

Το στόρι από μόνο του είναι creepy. Δυο αδέρφια, μικροαπατεώνες, η Angela (Florence Pugh) και ο Jackson (Ben Lloyd-Hughes) εξαπατούν κόσμο προσποιούμενοι ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με πνεύματα. Ώσπου η κυρία Green (Ceia Imrie), τους καλεί στο σπίτι της, πρώην ορφανοτροφείο στο οποίο είχαν γίνει φόνοι κοριτσιών, και μια απάτη εξελίσσεται σε θρίλερ. Σκηνοθέτης ο ανερχόμενος Ισλανδός, Olad de Fleur Johanennesson.

A still from Netflix's creepiest new baking series.

The Shining

Η «Λάμψη», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, είναι δυο σπουδαία πράγματα σε ένα: Μια απίστευτη μεταφορά και μαζί το λιγότερο αγαπημένο βιβλίο του Stephen King. Αν δεν έχεις δει την ταινία ή δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, τότε εμείς έχουμε να σου προτείνουμε να μην την δεις μόνη, να έχεις τα φώτα ανοιχτά και να περιμένεις πως θα ξαγρυπνήσεις. Εκπληκτικός Jack Nicholson, απίθανη σκηνοθεσία Stanley Kubrick.