OMG! Αυτή η μάσκαρα κάνει... lifting στις βλεφαρίδες!

Και είναι η αγαπημένη της Gigi Hadid!
OMG! Αυτή η μάσκαρα κάνει... lifting στις βλεφαρίδες!



Θα μπορούσε να είναι άλλη μία νέα μάσκαρα μεταξύ πολλών, όμως όχι: η νέα The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York είναι πραγματικά ξεχωριστή γιατί υπόσχεται πως θα μας κάνει να ξεχάσουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες- και τα καταφέρνει τέλεια! 

Για πρώτη φορά βλέπουμε ακίδες σε σχήμα U στο βουρτσάκι μιας μάσκαρα, μια πανέξυπνη ιδέα που δίνει πράγματι εφέ push up αλλά και πλούσιο όγκο. Αυτό το πρωτότυπο σχήμα επιτρέπει να παραμένει η ιδανική ποσότητα προιόντος στο βουρτσάκι και επιπλέον είναι ιδανικό για να ανορθώσει τις βλεφαρίδες 45 μοίρες, να τις διαχωρίσει τέλεια και να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα σε χρόνο dt! 

Ποια είναι η διαφορά της με άλλες μάσκαρα; Ότι συνήθως χρειάζονται 5 με 10 στρώσεις πριν ξεκινήσεις να "χτίζεις" πραγματικά τον όγκο, αλλά η Push Up με το μοναδικό βουρτσάκι της, δίνει εξαιρετικό όγκο από τις πρώτες κιόλας στρώσεις. Επιπλέον, η απαλή σύνθεσή της δίνει τη δυνατότητα για όγκο και καμπύλη χωρίς όμως να κάνει τις βλεφαρίδες να βαραίνουν. 

Η Gigi Hadid, το νέο αστέρι της fashion industry, την έχει πάντα μαζί της: "Όταν βιάζομαι να βαφτώ για κάποιο event βάζω μόνο μάσκαρα και λίγο bronzer και έφυγα!" λέει. "Αυτό που λατρεύω στην Falsies Push Up Drama είναι ότι ανορθώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους και δημιουργεί όγκο. Είναι τέλεια για το σχήμα των ματιών μου- plus, δεν θα σε προδώσει σε κανένα μακιγιάζ, είτε θέλεις ένα ελαφρύ πρωινό look είτε ένα δραματικό βραδινό".