10 προϊόντα που θα έπαιρνα μαζί μου στο Survivor (αν με άφηναν φυσικά)

Και δεν αναφέρομαι σε ψεύτικες βλεφαρίδες και κόκκινο κραγιόν
10 προϊόντα που θα έπαιρνα μαζί μου στο Survivor (αν με άφηναν φυσικά)



Αρχικά αποκλείεται να μην βλέπεις Survivor. Έχει γίνει η νέα μας εμμονή και όλοι μας ξέρουμε απ' έξω όλους τους διαλόγους , τους τσακωμούς, τα παιχνίδια, τα έπαθλα, ποιος αποχώρησε και πότε. Πολλές φορές, έχουμε σκεφτεί πως θα ήμασταν εμείς εκεί (εγώ πάντως έχω κάνει αυτή την σκέψη), τι θα κάναμε, αν θα πεινούσαμε σαν τους μαχητές και πως θα αντιδρούσαμε στη μακρινή Καραϊβική και σε όλες δύσκολες συνθήκες.

Όπως είναι γνωστό στους παίχτες επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους ένα πράγμα, εγώ λοιπόν σαν beauty freak, σκέφτηκα τα 10 προϊόντα που θα έπαιρνα μαζί μου (αν με άφηναν φυσικά, αλλιώς και θα τα έκρυβα κάπου). Θα μου πεις, θα πας εκεί και θα βάφεσαι; Λέμε τώρα! Αν και αν έχεις παρατηρήσει οι περισσότερες από την ομάδα των διασήμων προνόησαν και έχουν βάλει βλεφαρίδες extentions. Kάτι είναι και αυτό!

10 προϊόντα ομορφιάς που θα έπαιρνα μαζί μου:

1. Με τόσο ήλιο, το αντηλιακό είναι αναγκαίο. Για να μην κάνω πανάδες και διχρωμίες, ένα αντηλιακό προσώπου με μεγάλο δείκτη προστασίας, θα γινόταν μήλο της έριδος, για τις συμπαίκτριες μου.

Αντηλιακό προσώπου Lancaster Sun Control Face cream Shaka SPF50 € 29,68.

2. Επειδή σίγουρα δεν γίνεται να βάφεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες, ένα μολύβι φρυδιών είναι το λιγότερο που μπορείς να επιλέξεις. Προσωπικά θα έβαφα τα φρύδια μου, όχι σε υπερβολικό βαθμό και αμέσως θα με ρωτούσαν όλοι τι έκανα και ομόρφυνα.

Μολύβο φρυδιών Le Crayon Sourcils Lancome € 22,30.

3. Θα εξαφάνιζα την κούραση και την αδυναμία μου (που πάντα στα μάτια φαίνονται) με μια στρώση concealer

 

Concealer - Εstee Lauder, Double Wear - Anti-cernes zéro défaut tenue extrême SPF 10 € 29,60 

4. Κάποια στιγμή, ειδικά όταν ο ήλιος καίει τόσο πολύ, το after sun μπορεί να αποδειχτεί η τέλεια λύση. Το βάζω και αυτό στο βαλιτσάκι μου! Αντίο εγκαύματα!

After sun - Sephora € 11,00.

5. Εγώ ειδικά που έχω πολλά μικρά σημαδάκια στο πρόσωπο, η BB cream με δείκτη προστασίας 40, θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια από το πρωί έως το βράδυ στο νησί. Φυσικά λόγω ότι είναι πολύ ελαφριά, κάνείς δε θα καταλάβει τίποτα!

ΒΒ cream, Anti-Blemish Solutions SPF 40 Crème Protectrice Anti-Imperfections, Clinique € 32,50.

 

6. Με τόση σκόνη, άμμο, λάσπη και άλλα τόσα, μια λοσιόν καθαρισμού είναι αυτό που θα χρησιμοποιώ στο τέλος της ημέρας. Μπορεί να πεινάσω, αλλά θα έχω καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο.

Λοσιόν καθαρισμού, Iris Peaux Mixtes ou Grasses clarins € 26,20.

7. Τη μπρονζέ πούδρα, θα την χρησιμοποιούσα ως ρουζ, ως σκιά και γενικά για να τονίσω τα ζυγωματικά. Ιδανικό προϊόν για την ηλιόλουστη Καραϊβική, άσε που όλοι θα νομίζουν ότι ξαφνικά μαύρισα ομοιόμορφα.

Βronze Powder, Pro Bronze Fusion - Poudre Bronzante Waterproof  make up forever € 22,98.

9. Μάσκαρα σίγουρα θα φορούσα στο συμβούλιο αλλά και σε κάποιο αγώνισμα, και φυσικά θα διάλεγα μια αδιάβροχη!

Αδιάβροχη μάσκαρα, BADgal - Waterproof Mascara, benefit € 26,00.

10. Υγρασία, κακουχίες, πείνα και ήλιος = ξηρά και αφυδατωμένα χείλη. Ένα πρακτικό lip balm, είναι απαραίτητο!

Lip balm, Sephora € 4,00.

Και τώρα είμαι πανέτοιμη να πάω στο Survivor, εσύ;

Κλείσε ραντεβού για μανικιούρ! Οι νέες τάσεις της άνοιξης για τα νύχια σου!