Στο δικό μας 4th of July κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στις top Αμερικανίδες fashion bloggers

Τι και αν είμαστε στην Ελλάδα, θα τιμήσουμε τους Αμερικανούς με τον δικό μας fashion τρόπο!
Στο δικό μας 4th of July κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στις  top Αμερικανίδες  fashion bloggers



Η Τετάρτη του Ιουλίου για εμάς εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, στην Αμερική όμως είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες του Έθνους τους που χαρακτηρίζεται ως η ημέρα Ανεξαρτησίας τους.

Εμείς θα αφιερώσουμε αυτή την ημέρα στο Αμερικάνικο Έθνος, με την fashion οπτική γωνία μας, αφιερωμένη στις πιο πετυχημένες και πολυσυζητημένες  Αμερικανίδες  fashion bloggers. Είναι τέσσερις η Rumi Neely, Audrey Kitching, η Aimee Song και η Karla Deras.

1 Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη που είναι η Rumi Neely με το fashiontoast.com

Η Rumi Neely είναι μια Αμερικανίδα fashion blogger γνωστή τόσο για το στυλ της όσο για τις φωτογραφίες της. Δημιούργησε το fashion toast το 2008 σε συνδυασμό με ένα vintage e-shop με την ονομασία ‘Treasure chest Vintage’ . Από το 2009 το blog της είχε πάνω από 35.000 χτυπήματα ημερησίως με αποτέλεσμα σήμερα να ξεπερνά τα 55 εκατομμύρια χτυπήματα μηνιαίως. Και κάπως έτσι το fashion toast γίνεται ένα από τα πιο επιτυχημένα blogs της κατηγορίας του. Λόγο αυτού λοιπόν αξίζει να σημειωθεί πως το CNN money , η Teen Vogue, το Lucky Magazine,η  ELLE, το Vogue Australia, το Cosmopolitan, η Wall Street Journal, το New York Magazine,το Fashionista,η Daily Mail, το  Daily Beast, το Pop Sugar και μερικά ακόμα, έχουν ασχοληθεί μαζί της και έχουν αφιερώσει χώρο στις σελίδες τους για το φαινόμενο Rumi Neely.

2 Συνεχίζουμε με την επόμενη υψηλού επιπέδου Fashion Blogger Audrey Kitching με το CrystalCactus.com

H  Audrey Kitching, γεννημένη τον Ιούλιο του 1985 στο New Jersey, είναι μια Αμερικανίδα Fashion Blogger, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. Γνωστή για τα ροζ μαλλιά της και το ‘Lisa Frank’ vibe της, η Kitching  έχει αρκετές λέξεις με τις οποίες μπορεί να χαρακτηριστεί. Όπως ‘Fashion for woman Female’ και  ‘ Fashion disaster’  από το Cosmopolitan, το ‘ It Kid ‘ και ‘Goddess’ από το Nylon, ‘Weekend role model’  από το περιοδικό Glamour, ως ‘Girl Boss’ και ‘American social media Icon’από το Indie Magazine. Τον Δεκέμβριο του 2015 ξεπέρνα τους 550 εκατομμύρια followers  στα προσωπικά της Social Media και αυτόματα γίνεται ένα αυθεντικό Internet Icon.

3 Τρίτη της κατηγορίας είναι η Aimee Song και Songofstyle.com

H Aimee Song είναι ένα κορίτσι από την California, που έχει σπουδάσει Interior Architecture Design στο San Francisco.Το 2008 δημιούργησε το δικό της Blog που το έχει ονομάσει  Song of style. Πέρα από την μόδα και τα εντυπωσιακά outfits  που συνηθίζει να ποστάρει, από το Blog της δεν θα λείψει το στοιχείο της που δεν είναι άλλο από Interior Architecture Design. Το στυλ και το ύφος του Blog της μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα Edgy Californian & Chic που σήμερα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο views ανά μήνα.

4. Τελευταία στην λίστα μας είναι η Karla Deras με το Karlascloset.com

Η Karla Deras, γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1989 στην California, είναι μια Αμερικανίδα Fashion Blogger μέλος του Chictopia.com και ιδιοκτήτρια του προσωπικού της site-blog Karlascloset.com. Στο Blog της η Karla φωτογραφίζει πολύπλευρα looks και συχνά δημιουργεί mixes με  Vintage pieces από  brands όπως η Versace, με άλλους πιο μοντέρνους και ανερχόμενους σχεδιαστές. Αν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το Blog της με 3 λέξεις θα χρησιμοποιούσαμε τις : ‘Simplicity’, ‘Androgyny’ και τέλος ‘ Feminity’.