LFW: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou έχει άρωμα Ελλάδας!

Μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, πόσο ταλαντούχα και unique είναι…
LFW: Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou έχει άρωμα Ελλάδας!



Η Mary Katrantzou είναι μια υπέρ ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια, και πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι, αφού είναι από τις σχεδιάστριες που διαπρέπει στο εξωτερικό. Είναι γεννημένη το 1983 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2005 από το Central Saint Martin, στην Αμερική με πτυχίο στον σχεδιασμό και στην κλωστοϋφαντουργική. Το ντεμπούτο της το έκανε στο Fashion Week του Λονδίνου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009. Ήταν μια μικρή συλλογή με μόνο 9 φορέματα. Παρόλα αυτά τράβηξε θετικά σχόλια και καθιερώθηκε στην βιομηχανία της μόδας, ως ανερχόμενο αστέρι. Η φετινή της κολεξιόν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Soho Brewen στο Λονδίνο.

Η συλλογή της ήταν εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα και την Μινωική ιστορία. Συνδύασε λοιπόν το αρχαίο στοιχείο με καινοτόμα σχέδια, μοντέρνα υφάσματα και prints.

Όμορφα κεντημένα φορέματα , μακριές  loose  παντελόνες  όλες συνδυασμένες με μακριές μπλούζες στο ίδιο ύφος και print.

Μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά και μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε μια τόσο ταλαντούχα και unique σχεδιάστρια μόδας. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει πάντα total black outfits, παρόλο που οι κολεξιόν της, χαρακτηρίζονται από τα έντονα prints που χρησιμοποιεί!

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις ολόκληρη την κολεξιόν της Mary Katrantzou από το Fashion Week του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε εχθές 18/09/2016, για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017!