MFW: Dolce Gabbana, όταν οι Ιταλοί μεγαλουργούν!

Εντυπωσιακό show, και ακόμα πιο εντυπωσιακό after show party…
MFW:  Dolce Gabbana, όταν οι Ιταλοί μεγαλουργούν!



Όταν οι γνωστοί σχεδιαστές Dolce&Gabbana δημιουργούν, και έχουν κέφια, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, μοναδικό και εντυπωσιακό. Με αέρα θηλυκό και άκρως Ιταλικό, παρουσίασαν στις 25 Σεπτεμβρίου στο Milan Fashion week οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές Dolce&Gabbana. Η κεντρική ιδέα του show ήταν οι καλοκαιρινές βραδιές σε κάποιο Ιταλικό νησί, απεικονίζοντας συγκεκριμένα το Κάπρι, την Σικελία την Παντελερία και φυσικά την Ίσκια. Το καθιερωμένο ύφος της καμπάνιας με διάφορα, συνδυασμένα όλα μεταξύ τους. Η υπερβολή αναπόφευκτη, και σήμα κατατεθέν τους, αλλά με τρόπο που δεν δείχνει άγουστο, αλλά άρτια συνδυασμένο, αφήνοντας μας έκπληκτους με τις δημιουργίες τους!

Ο Stefano Gabanna και ο Domenico Dolce, παρέμειναν πιστοί στην αγάπη του τόπου τους, προβάλλοντας όλα τα όμορφα στοιχεία της Ιταλικής κουλτούρας. Επίσης, προβάλλουν την αγάπη τους για τη γυναίκα, με ρούχα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της μεσογειακής σιλουέτας, με άκρως famine ύφος!

Αξίζει να σημειωθεί, πως το after show party που οργάνωσαν οι αγαπημένοι σχεδιαστές ήταν τόσο εντυπωσιακό και επιβλητικό όσο και η καμπάνια τους. Σε ένα τεράστιο τραπέζι, στρωμένο σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου, στην Montenapoleone, έτσι ώστε να ευχαριστήσουν όσους παραβρέθηκαν στην προβολή της νέας κολεξιόν τους, αλλά και να γιορτάσουν για αυτή!

Το τραπέζι ήταν διακοσμημένο με το ύφος της φετινής κολεξιόν τους, με χρώματα και λουλούδια να πρωταγωνιστούν! Μοντέλα, celebrities, fashion bloggers και σημαντικοί άνθρωποι της μόδας έδωσαν το παρόν, σε αυτή την fashion γιορτή!

Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, όσο αφορά την νέα κολεξιόν του οίκου Dolce&Gabbana για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017, δες την gallery που ακολουθεί με όλη την συλλογή του γνωστού οίκου στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.