PFW: Και ο οίκος Saint Laurent επενδύει στο street style

Η μόδα του δρόμου, επηρέασε τους πάντες
PFW:  Και ο οίκος Saint Laurent επενδύει στο street style



Και κάπως έτσι, από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, φτάνουμε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ο καιρός και τα catwalks τρέχουν, και εμείς παρακολουθούμε τι προτείνουν οι σχεδιαστές για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017. Ο κάθε σχεδιαστής προτείνει κάτι διαφορετικό, με πολλούς από αυτούς να κάνουν την έκπληξη και να αλλάζουν εντελώς όλο το ύφος της φετινής κολεξιόν τους. Πιο συγκεκριμένα, ο οίκος Saint Laurent, αλλάζει εξ ολοκλήρου, αφού αφήνει πίσω το haute couture και προβάλει την άλλη όψη του, όπου το denim, leather, μεταλλικό, total black και ανδρόγυνο πρωταγωνιστούν.

Ο Anthony Vaccavello αλλάζει εντελώς το ύφος του οίκου, με outfits εμπνευσμένα από το street style της εποχής μας, εστιάζει στις πιο μικρές ηλικίες, ξεφεύγει από το κλασσικό και επικεντρώνεται στο edgy και rock style

Τζιν παντελόνια, συνδυασμένα με μαύρα tops, sexy δερμάτινα φορέματα, leather jackets, edgy μεταλλικά φορέματα, είναι μερικά από τα outfits μας τράβηξαν την προσοχή. Δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τι από όλα μας τράβηξε την προσοχή, γιατί όλα τα outfits ήταν εντυπωσιακά και προσαρμοσμένα στις τωρινές τάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο catwalk πήρε μέρος μόνο ένα αγόρι, ο David Friend σε ηλικία μόνο 18 ετών, φωτογράφος, στιλίστας και μοντέλο, μεγαλωμένος σε μια φάρμα στην Φλόριντα, ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στο show και ήταν το επίκεντρο!

Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλη την νέα κολεξιόν του οίκου Saint Laurent για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017!