PFW: Balmain χωρίς Kardashian δεν γίνεται!

Τελικά ποιος έκλεψε την παράσταση;
PFW: Balmain χωρίς Kardashian δεν γίνεται!



Τα δρώμενα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι τρέχουν, με τον οίκο Balmain να παίρνει σειρά. Την Πέμπτη 29/09 ο γνωστός και αγαπημένος οίκος Balmain προβάλλει την νέα του κολεξιόν, με την οικογένια Kardashian στις πρώτες θέσεις του εντυπωσιακού show. Η αγάπη της γνωστής οικογένειας προς τον εκκεντρικό οίκο Balmain αλλά και τον σχεδιαστή αυτού Olivier Rousteing, είναι ευρέως γνωστή, αφού στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους επιλέγουν total looks με υπογραφή  Balmain. Έτσι έγινε και την Πέμπτη, που παρευρέθηκαν στο show του οίκου, ντυμένοι με εντυπωσιακά κομμάτια της νέας κολεξιόν. Τράβηξαν όλα τα φλάς των φωτογράφων αλλά έγιναν και το talk of the day σε όλα τα sites όπως ήταν αναμενόμενο…

Ας επικεντρωθούμε όμως σε ότι αφορά την φετινή κολεξιόν του οίκου. Την οποία βρίσκουμε αρκετά διαφορετική, αφού ξεφεύγει από την κλασσική γραμμή που συνήθως δίνει στα ρούχα του ο Olivier Rousteing.

Δίνει στα ρούχα του ένα πιο αέρινο και θηλυκό ύφος. Φεύγει εντελώς από το rock και edgy style, και επικεντρώνετε περισσότερο, σε maxi δημιουργίες.

Με μεταλλικές και έντονες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν, δίνει έμφαση και αναδεικνύει την μέση, με sexy κοψίματα και σατέν υφάσματα να είναι πρώτα στις επιλογές του. .

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις την ολοκληρωμένη κολεξιόν του οίκου Balmain για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017