Chanel: Ρομπότ, καλώδια και φουτουριστική ατμόσφαιρα (Karl did it again!)

Και το όνομα της συλλογής Chanel Data Centre
Chanel: Ρομπότ, καλώδια και φουτουριστική ατμόσφαιρα (Karl did it again!)



Και λέγαμε φέτος ο Karl Lagerfeld τι θα έκανε και πάλι για να μας εκπλήξει; Στο παρελθόν είχε μεταμορφώσει το catwalk σε αεροδρόμιο και σούπερ-μάρκετ, αυτή την χρονιά λοιπόν έκανε ένα ταξίδι στο μέλλον και το Grand Palais γέμισε με καλώδια, ρομπότ, φουτουριστικά σχέδια και φυσικά υψηλής ραπτικής δημιουργίες. 'Αλλωστε η ονομασία της συλλογής ''Chanel Data Centre'' καθόλου τυχαία δεν ήταν. 

Το κλασικό Chanel ταγιέρ ήταν εκεί αγέρωχο - με κάποιες stylish πινελιές να το ανανεώνουν, να το κάνουν σύγχρονο και το απόλυτο must-have για τώρα, για αύριο και για το μέλλον.

To tweed κατά 90% έντυσε σχεδόν όλα τα σύνολα, θυμίζοντας μας πόσο πρωτοπόρος και μοναδική ήταν η Coco Chanel.

Το σπορ ύφος ήταν εμφανές σε κάθε look που είδαμε στο catwalk, με τα τζόκει, τις λευκές lace-up μπαλαρίνες, τα boxy πανωφόρια και τα γυαλιά ηλίου να κάνουν την διαφορά. Ο Karl, φαίνεται πως αυτή την χρονιά κάνει στροφή στο casual and chic, όπως άλλωστε είδαμε και από άλλους μεγάλους οίκους να γίνεται. Το street style απ' ότι φαίνεται έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και έχει πλέον επηρεάσει τους πάντες στον χώρο της μόδας. 

Στο front row, ξεχώρισε η Lily-Rose Depp (η κόρη του Johnny Depp), η οποία είναι και κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες του οίκου. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλη την συλλογή. Γιατι όταν το κλασικό συναντά το μέλλον, γίνονται θαύματα!

Aναμενόμενο! Το street style του Παρισιού είναι ότι πιο κομψό θα δεις!