Ο Miu Miu, κλείνει το PFW με pin up αέρα!

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι φτάνει στο τέλος του, και ο οίκος Miu Miu κάνει το ιδανικότερο closing…
Ο Miu Miu, κλείνει  το PFW με pin up αέρα!



Ακόμα μια εβδομάδα μόδας φτάνει στο τέλος του, μοντέλα, σχεδιαστές fashion bloggers και editors παίρνουν ανάσα, και η εικόνα για το τι θα φορέσουμε την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 ολοκληρώνεται. Μας έμειναν οι εκκεντρικές κολεξιόν, τα σύγχρονα υφάσματα, οι μεταλλικές επιλογές, το rock και φουτουριστικό στοιχείο, το minimal ύφος αλλά και οι πιο girly πινελιές ήταν οι πρωταγωνιστές στις επιλογές των σχεδιαστών για φέτος. Πολλοί από αυτούς μας εξέπληξαν με τις αλλαγές στο ύφος της συλλογής τους, άλλοι πάλι, έμειναν στάσιμοι και σταθεροί στο ύφος τους. Την Τετάρτη λοιπόν, ήταν η τελευταία μέρα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, με τον οίκο Miu Miu να κάνει το πιο pin up closing!

Ψηλόμεσα σορτσάκια, έντονες αποχρώσεις, λουλούδια και μαγιό από την εποχή των 60s ήταν οι πρωταγωνιστές για τον οίκο Miu Miu. Που μένει σταθερός στο ύφος που έχει όλα αυτά τα χρόνια, και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις άκρως θηλυκές και pin up πινελιές στο ύφος των ρούχων του.

Σήμα κατατεθέν του catwalk ήταν το κλασσικό σκουφάκι θαλάσσης, με τα χαρακτηριστικά λουλούδια, που δίνει έναν απόλυτα 60s αέρα και μας θυμίζει κάτι από παλιό κινηματογράφο.

Η αγάπη προς το γυναικείο φύλο είναι εμφανές, αφού σχεδόν όλη η κολεξιόν, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της μεσογειακής γυναίκας και τις καμπύλες της…

Ίσως από τα πιο ωραία show της σεζόν, που αγκαλιάζει τον κάθε σωματότυπο, και κολακεύει τα δυνατά σημεία της κάθε γυναίκας. Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τελευταίο fashion show στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι από τον οίκο Miu Miu, δες την gallery που ακολουθεί, με την ολοκληρωμένη κολεξιόν!