Το Παλιό Αμαξοστάσιο Αθηνών φιλοξένησε την ετήσια επίδειξη μόδας της PANSiK με τίτλο "STRUCTURES"

Το Παλιό Αμαξοστάσιο Αθηνών φιλοξένησε την ετήσια επίδειξη μόδας της PANSiK με τίτλο "STRUCTURES"Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το GRADUATE FASHION SHOW του Ομίλου σπουδών μόδας PANSiK στο Παλιό Αμαξοστάσιο Αθηνών.

Το εμβληματικό κτίριο φιλοξένησε την ετήσια επίδειξη μόδας των τελειόφοιτων σπουδαστών της PANSiK με τίτλο 'STRUCTURES', υπό το creative direction της Σάντυ Καραγιάννη και το art direction του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Με κεντρικό θέμα την επιρροή της αρχιτεκτονικής στη μόδα, οι τελειόφοιτοι fashion designers δημιούργησαν τις capsule collections τους εμπνευσμένοι από 3 σπουδαίους αρχιτέκτονες, τον Τadao Ando, τον Renzo Pianoκαι τον Τάκη Ζενέτο.

Το εντυπωσιακό fashion show τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επαγγελματιώναπό το χώρο του design, της μόδας και των τεχνών. Μεταξύ άλλων οι Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Μαλεκάκης, Κοσμάς Κουμιανός,Σωτήρης Γεωργίου, Ιωάννα Κουρμπέλα, και φυσικά, ο ιδρυτής της PANSiK κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουνμετά το τέλος του show εντυπωσιακάcocktails από τον χορηγό της βραδιάς, το Blue Beetle London Dry Gin, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο concept bar!

Το hairstyling επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια MICHALISANOUSAKIS.

PANSiK offices: Τηλ. 210 3221001-3, Mail: press@pansik.gr

www.pansik.gr