H συνεργασία Moschino – H&M φέρνει στιλάτο jacket για τον σκύλο σου

Και είναι πραγματικά αξιολάτρευτο!



Όταν οι σχεδιαστές συνεργάζονται, πάντα περιμένουμε ανατρεπτικά αποτελέσματα. Η συνεργασία όμως Moschino – H&M, πέρασε το στιλ σε άλλο επίπεδο φτάνοντας μέχρι τον… σκύλο!

Για αρχή να σου πούμε πως η συνεργασία των δυο εταιρειών είναι εκπληκτική. Φέρνει νοσταλγικά vibrant, καθώς μας ταξιδεύει στο παρελθόν με hoodies που έχουν theme την Disney και το MTV.

Η κολεξιόν έχει πάρει ήδη εξαιρετικές κριτικές και μάλιστα έχει την υπογραφή του Jeremy Scott, ο οποίος σχολίασε: «Κάθε φορά που σχεδιάζω, σκέφτομαι τους φίλους μου. Η συλλογή της Moschino με την H&M, μοιάζει με ένα πάρτι. Γιορτάζει την χαρά, το pop, την δημιουργικότητα. Νιώθεις την ενέργεια σε αυτή την συλλογή».

Υπάρχει φυσικά ένα τεράστιο plus στις εκπληκτικές δημιουργίες. Υπάρχουν jacket για τους καλύτερος φίλους του ανθρώπου, τους σκύλους!

image

Σκρολάροντας στις δημιουργίες του Scott, θα συναντήσεις ένα πανέμορφο dog jacket με print. Η αξιολάτρευτη δημιουργία σχολιάστηκε και από την beauty editor του αμερικανικού Marie Claire, η οποία χαρακτήρισε το πανέμορφο σκυλάκι με το jacket σαν τον… Justin Bieber!

Πέρα από το dog jacket, το οποίο έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις, όλες οι δημιουργίες είναι φανταστικές ενώ η συλλογή θα έχει το δικό της catwalk στις 24 Οκτωβρίου και δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε και σκυλάκια στην πασαρέλα…

Δείτε την συλλογή:

image

image

image

image

image

image

image