Ελληνικό Τσάι του Βουνού Όλυμπος: Ίσως το καλύτερο τσάι των βουνών

Μια νέα γευστική πρόταση έρχεται να μας δροσίσει με φυσικό τρόπο αυτό το καλοκαίρι!
Ελληνικό Τσάι του Βουνού Όλυμπος: Ίσως το καλύτερο τσάι των βουνών



Μια νέα γευστική πρόταση έρχεται να μας δροσίσει με φυσικό τρόπο αυτό το καλοκαίρι. Παγωμένο, τσάι του βουνού, από τα ελληνικά βουνά κατευθείαν στο ψυγείο μας. Μοναδική γεύση, με όλα τα φυσικά αρώματα του σπιτικού τσαγιού, σαν να το φτιάξατε μόνοι σας! 

Αυθεντικό κρύο τσάι του βουνού, που φυτρώνει στα ελληνικά βουνά , σε υψόμετρο  άνω των 500μ. Συλλέγεται με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά και βράζεται παραδοσιακά, διατηρώντας όλα τα συστατικά του φυτού, χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία. Δεν περιέχει συντηρητικά, καφεΐνη και χρωστικές, ενώ διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του.

Παγωμένη απόλαυση, ιδανικό για όλη την ημέρα. Ένα ποτήρι το πρωί για τόνωση της μνήμης, στη δουλειά για επιπλέον ενέργεια αλλά και το βράδυ για χαλάρωση και ηρεμία. 

Ένα αφέψημα γεμάτο υγεία, καθώς είναι γνωστές από την αρχαία Ελλάδα οι ευεργετικές του ιδιότητες. Θεραπευτικό βότανο για πολλές παθήσεις, θαυματουργό ελιξίριο μνήμης και πλούσια φυσική πηγή πολυφαινολών και αντιοξειδωτικών.

Σε 3 μοναδικές γεύσεις, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Κλασική και Λεμόνι για τους πιο παραδοσιακούς και μια γεύση έκπληξη για τους πιο τολμηρούς. Τσάι του βουνού με φρέσκια, ελληνική Αρώνια, γνωστή και ως «ελιξίριο της ζωής», αφού σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες είναι υπεύθυνο για τη συγκέντρωση υψηλότατου ποσοστού θρεπτικών συστατικών και ισχυρών αντιοξειδωτικών. 

Για παγωμένη απόλαυση χωρίς ενοχές. Απολαύστε το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ Λεμόνι και Αρώνια χωρίς ζάχαρη.

Δροσιστείτε με το κρύο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ και γεμίστε υγεία και ευεξία χάρη στο πολύτιμο δώρο της ελληνικής φύσης. 
Διατηρείται στο ψυγείο, με όλη την φρεσκάδα του σπιτικού τσαγιού.

Για να μάθετε περισσότερα για το τσάι του βουνού, μπείτε στο www.olympos.gr, καθώς επίσης ενημερωθείτε για τον τρόπο συλλογής και παραγωγής από αυτό το βίντεο.