Vagina Facial, η Gwyneth Paltrow λανσάρει νέα μόδα!

Πως κάνουμε καθαρισμό προσώπου, έτσι θα κάνουμε και καθαρισμό εκεί κάτω…
Vagina Facial, η Gwyneth Paltrow λανσάρει νέα μόδα!



Η ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας, είναι ένα σημείο, που χρειάζεται αρκετή προσοχή και φροντίδα. Ο καθαρισμός που ξέρουμε μέχρι τώρα να κάνουμε, είναι με διάφορα σαπούνια εξωτερικής φροντίδας, αλλά και κάποια υγρά gel που καθαρίζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Αυτή την φορά, όμως, θα σου συστήσουμε την νέα μόδα που κάνει θραύση στο εξωτερικό και έχει φανατικές υποστηρίκτριες διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Gwyneth Paltrow. Ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό, είναι η νέα αυτή μόδα που είναι τελείως ακίνδυνη, όπως επιβεβαιώνουν οι γιατροί αλλά και αρκετά οικονομική αφού κοστίζει γύρω στα 50 $ περίπου δηλαδή 45 Ευρώ.

Τι είναι, όμως, και πώς ακριβώς γίνεται ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό;

Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι είναι μία διαδικασία την οποία για να την κάνεις πρέπει να επισκεφτείς έναν ειδικό χώρο και όχι να το προσπαθήσεις μόνη καταστρώνοντας σχέδια με το μυαλό σου.

Η ενδιαφερόμενη κάθεται πάνω σε μια πολυθρόνα που μοιάζει με θρόνο και αποτελείται από τάβλες ξύλου που μεταξύ τους έχουν κενά για να περνά ο ζεστός ατμός. Ο ατμός που έχει συνδυαστεί με υπέρυθρες αλλά και αρωματικά φυτά, εισέρχεται και καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα.

Αυτή η θεραπεία βοηθά στο σωστό καθαρισμό της ευαίσθητης όχι μόνο εξωτερικής αλλά και εσωτερικής περιοχής και βοηθά να εξισορροπήσουν τα επίπεδα των ορμονών του γυναικείου οργανισμού.