Φρεσκαριστείτε όπου κι αν είστε!

Τα μαντηλάκια Zewa fresh to go, θα είναι σύμμαχος σας
Φρεσκαριστείτε όπου κι αν είστε!



Φρεσκαριστείτε όπου κι αν είστε!

Τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh to go, με δροσερό άρωμα, πάνε πακέτο με τις καθημερινές σου δραστηριότητες, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο πρακτικό και καλύτερο από αυτό;

Για παράδειγμα:

Στη δουλειά:

Είτε η εργασία σας είναι σε γραφείο είτε έξω, θα κουραστείτε, θα ιδρώσετε και φυσικά θα πιάσετε άπειρες επιφάνειες. Τα μαντηλάκια Zewa fresh to go είναι ικανά να σας δροσίσουν και να σας χαρίσουν στη στιγμή την φρεσκάδα που χρειάζεστε. Τέλειο;

Στη γυμναστική: 

Σεπτέμβρης! Ο μήνας που ξεκινάμε πάλι την γυμναστική και τις αθλητικές δραστηριότητες. Λίγα μόνο λεπτά γυμναστικής αρκούν για να ιδρώσουμε. Τα μαντηλάκια Zewa fresh to go, θα κάνουν ακριβώς εκείνο που θέλουμε εκείνη την στιγμή, δηλαδή θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση δροσιάς, κάτι που θα μας κάνει στη συνέχεια να βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε με μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας την άσκηση μας.  

Άν είσαι γονιός:

Άν είστε μαμάδες ή μπαμπάδες, σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς τα μαντηλάκια. Το τρέξιμο γύρω από τα παιδιά - όλη μέρα - είναι συνεχές, μιας και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας είναι πολλές (και δεν τελειώνουν ποτέ). Τα μαντηλάκια Zewa fresh to go, είναι συμμαχός σας σε αυτόν τον ''αγώνα'', αφού δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα με ένα μαντηλάκι (ή με όσα χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή) θα μπορείτε να καθαρίσετε (και να φρεσκάρετε με όμορφο άρωμα) το πρόσωπο, τον λαιμό και φυσικά τα χέρια. 

Μην το σκέφτεστε άλλο, αγοράστε 2-3 πακετάκια Zewa fresh to go, τοποθετήστε τα σε όλες τις τσάντες σας, στο αυτοκίνητο σας και όπου αλλού θέλετε και ναι θα λύσετε ΟΛΑ τα μικρά και μεγάλα προβλήματα σου (εμείς πάντως το κάναμε).

 

 

Τα Zewa fresh to go είναι ιδανικά για τα χέρια, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους δεν νιώθετε το δέρμα να "κολλάει", είναι ανθεκτικά, και απαλά για το δέρμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και με ουδέτερο ph. Δεν περιέχουν οινόπνευμα.

Θα τα βρείς σε δύο συσκευασίες·Zewa fresh to go Classic και τα αντιβακτηριδιακά Zewa fresh to go Protect. Δοκίμασε τα!

Είναι η ιδανική λύση για ένα απαλό φρεσκάρισμα, όταν βρίσκεστε στον δρόμο με επανασφραγιζόμενο άνοιγμα. 

extra info:

Τα μαντηλάκια:

1.    Δροσίζουν
2.   Αρωματίζουν
3.   Είναι απαλά και ανθεκτικά σε σχέση με τα κοινά υγρά μαντηλάκια
4.   Το άρωμά τους διαρκεί περισσότερο
5.   Έχουν ουδέτερο PH για το δέρμα
6.   Είναι χωρίς οινόπνευμα και δερματολογικά ελεγμένα.
7.   2 συσκευασίες: Κλασικό (classic), είτε αντιβατηριδιακό (Protect).
      Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, διαλέξτε την αγαπημένη σας εκδοχή.
 
 
Λέμε ΤΕΛΟΣ στις έννοιες, γιατί μπορούμε.