Ντύσιμο και περιττά κιλά: Τι πρέπει να προσέχεις αν έχεις περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα

Ανάδειξε τις καμπύλες σου με έξυπνο τρόπο.
Ντύσιμο και περιττά κιλά: Τι πρέπει να προσέχεις αν έχεις περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα



Οι πιο πολλές έχουν τα περιττά κιλά στη περιοχή της κοιλιάς, κάτι το οποίο συνήθως τις κάνει να νιώθουν άβολα για το σώμα τους όμως στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν είναι αυτό αλλά ο τρόπος που αναδεικνύουν τα δυαντά σημεία του σώματός τους.

Υπάρχουν μερικοί κανόνες που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις καμπύλες στο πάνω μέρος του σώματος και εσύ δεν έχεις παρά να τους δοκιμάσεις.

1.Βγάλε τα πόδια σου έξω

Όταν είσαι γεματούλα στο πάνω μέρος του σώματος σου, τα πόδια σου εξισορροπούν το βάρος, όντας πιο αδύνατα και καλλίγραμμα. Βγάλε τα μίνι σου λοιπόν και ανάδειξε τα υπέροχα πόδια σου χωρίς να νοιάζεσαι για την κοιλιά σου.

2.Δοκίμασε το wrap dress

Το διάσημο σταυρωτό φόρεμα, που λέγεται ότι πρώτη φορά το εμπνεύστηκε η Diane Von Fürstenberg, είναι ιδανικό για κορίτσια με καμπύλες όπως εσύ και θα σε κάνει να δείχνεις θηλυκή και σέξι.

3.Βάλε μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ

Εκμεταλλεύσου τις καμπύλες σου και νιώσε σέξι αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία, όπως το στήθος σου. Κανείς δεν θα σκεφτεί να κοιτάξει στο μέρος  της κοιλιάς σου μετά από αυτό.

4.Δοκίμασε το one color trend

Σου έχουμε ξαναπεί ότι αν φορέσεις το ίδιο χρώμα σε όλο το look σου, θα καταφέρεις να δείχνεις πιο λιγνή και ψηλή. Ένα απλό trick που πιάνει κάθε φορά.

5.Απέφυγε μπότες τύπου UGGS και άλλα ογκώδη παπούτσια

Μην προσπαθείς να βάζεις όγκο σε σημεία του σώματος σου τα οποία δεν το έχουν ανάγκη. Δεν θες τα πόδια σου να δείχνουν πιο κοντά και πιο χοντρά, όταν στην πραγματικότητα δεν είναι.