Old Hollywood μυστικά από το θρύλο του μακιγιάζ Ida Gàl-Csiszar!

10 tips για να είσαι sexy κάθε στιγμή!
Old Hollywood μυστικά από το θρύλο του μακιγιάζ Ida Gàl-Csiszar!



Όταν ο ίδιος ο Max Factor σου αναθέτει να δημιουργήσεις την απόχρωση σήμα κατατεθέν της συζύγου του, τότε ξέρεις ότι έχεις καταξιωθεί. Η Ida Gál-Csiszar​ δεν είναι άλλη μια μακιγιέζ της χρυσής εποχής του Hollywood, αλλά ορόσημο στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Μια σύγχρονη αλχημίστρια των χρωμάτων και των υφών με 40 και κάτι χρόνια εμπειρίας σε μεγάλους οίκους όπως η Max Factor, ο Tom Ford κι η Smashbox, η Gál-Csiszar είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς που έχεις στο νεσεσέρ σου. Με αφορμή το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών, αποκάλυψε τα 10 καλύτερα μυστικά μακιγιάζ για sexy look στη στιγμή. Περιττό να σου πούμε ότι μετά από αυτά θα αλλάξει ολόκληρη η beauty ρουτίνα σου!

Η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υγρό eyeliner σε ώρα ανάγκης.

Χρησιμοποίησε το ρουζ σου ως βάση χειλιών ή μολύβι. Βρέξε ελαφρά ένα πινελάκι για τα χείλη, βούτηξε το στο ρουζ και κάνε το σχήμα των χειλιών σου.

Το κραγιόν είναι τέλειο ως κρεμώδες ρουζ ή μπρόνζερ. Για να παραμείνει το χρώμα στα μάγουλα πέρασε από πάνω και ένα σε μορφή compact.

H λάμψη από το gloss είναι ιδανική για ένα άμεσο εφέ lift. Αντανακλά το φως και δίνοντας την ψευδαίσθηση βάθους στο πρόσωπο και γωνίες. Βάλε λίγο στα μήλα ψηλά και τα ζυγωματικά σου.

Μια ψεύτικη ατέλεια ξεγελάει το μάτι. Προσδίδει συμμετρία στο πρόσωπο και τραβάει το βλέμμα στο επιθυμητό σημείο. Κάτι ήξερε η Marilyn Monroe!

Το ματ πορτοκαλί κολακεύει κάθε χρώμα ματιών, τονίζει τις χρυσές αποχρώσεις της ίριδας, ζεσταίνει τα καστανά και αναδεικνύει μπλε και πράσινα.

Για να πηγαίνει το makeup σου ακριβώς στα σημεία που θέλεις εφάρμοζε τη σκιά και το eyeliner με τα μάτια σου ανοιχτά.

Ένα highlighter είναι must για κάθε νεσεσέρ. Δίνει την αίσθηση φρεσκάδας και νεότητας.

Για πλούσιες βλεφαρίδες βάζε τη μάσκαρα από τη ρίζα.

Άλλαξε το στεφάνι των μαλλιών σου και τόνισε το με λίγη σκιά. Θα δεις τρομερή διαφορά στο σχήμα του προσώπου σου.