Αποκάλυψη σοκ! Ο Patrick Swayze πέθανε κακοποιημένος από τη γυναίκα του!

Τρομερές αποκαλύψεις από τον στενότερο φίλο του
Αποκάλυψη σοκ! Ο Patrick Swayze πέθανε κακοποιημένος από τη γυναίκα του!



Σε τραγική κατάσταση πέρασε τις τελευταίες του μέρες πριν πεθάνει, το Σεπτέμβριο του 2009, φυλακισμένος σε ένα σπίτι της φρίκης ο ηθοποιός Patrick Swayze που ήταν χτυπημένος από τον καρκίνο του παγκρέατος. Όπως αναφέρει το radaronline η γυναίκα του Lisa Niemi τον κακοποιούσε κλείνοντάς τον στο σπίτι και τον άφηνε να ζει τις τελευταίες του μέρες μέσα στη βρωμιά.

Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε ένας από τους στενότερους φίλους του ηθοποιού για το γάμο του Swayzye που διήρκησε 34 χρόνια. Σύμφωνα με εκείνον, η προσωπική κόλαση του Patrick έγινε χειρότερη τους τελευταίους μήνες της ζωής του, επειδή η σύζυγός Lisa Niemi τον κράτησε αιχμάλωτο στο ίδιο του το σπίτι. Μάλιστα  απαγόρευσε και στη μητέρας του και στους αγαπημένους του να τον επισκέπτονται. Όπως αναφέρει είχε φτάσει μόλις 90 κιλά από την αρρώστια που τον κατέτρωγε. Ενώ θεωρούνταν σαν ένας Χόλιγουντιανός παραμυθένιος γάμος τίποτα από αυτά δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Η μακριά έρευνα και το ρεπορτάζ του περιοδικού radar ανακάλυψε ότι το αστέρι του  “Dirty Dancing “ πέθανε με ραγισμένη καρδιά καθώς είχε ανακαλύψει πολλές φορές τη σύζυγό του να τον απατάει όχι μόνο με άντρες αλλά και με γυναίκες.

"Την αγαπούσε με όλη την καρδιά του, αλλά ήταν μια σχέση αγάπης-μίσους», είπε παλιός φίλος του ηθοποιού στο radar.

"Αυτή θα χτύπαγε αυτόν και αυτός θα χτύπαγε τα έπιπλα και τους τοίχους. Μάλωναν και σε πολλά από αυτά ήμουν μπροστά - είχαν καταστρέψει  δωμάτια ξενοδοχείου, τα αυτοκίνητα, το σπίτι τους .... » συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε αν η Niemi θα χτυπούσε τον Swayze κατά τη διάρκεια των 21 μηνών της μάχης του με τον καρκίνο, ο φίλος του είπε στο radar: "Ω ναι, δεν είχε σημασία για εκείνη η αρρώστια του. Δεν τον χτυπούσε με πράγματα αλλά του έκανε νυχιές στα χέρια και το λαιμό του.  Tον χαστούκιζε και  του έδινε μπουνιές "

Ο ηθοποιός είχε σαν χτες 12 Ιουνίου επέτειο γάμου με την Niemi και ήταν παντρεμένοι από το 1975.

Διάβασε ακόμα: Dirty Dancing: To στόρι πίσω από την ταινία που δεν είχες ακούσει ποτέ