Πρίγκιπας William: Έγινε εξώφυλλο σε Gay περιοδικό!

Πρώτη φορά σε gay εξώφυλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας!
Πρίγκιπας William: Έγινε εξώφυλλο σε Gay περιοδικό!



Ποτέ ξανά στο παρελθόν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο εντύπου που απευθύνεται κυρίως σε gay αναγνώστες. Τίποτα όμως δεν σταμάτησε τον πρίγκιπα William να ποζάρει στον φακό του δημοφιλούς gay περιοδικού “Attitude”.

Η φωτογραφία του εξώφυλλου από το φωτογράφο Leigh Keily, δείχνει έναν χαλαρό William, που φοράει  ένα άσπρο πουκάμισο ανοιχτό στο λαιμό. Χαμογελώντας στηρίζει το πηγούνι του με το αριστερό του χέρι.

“Κανείς δεν πρέπει να τρομοκρατείται για την σεξουαλικότητά του” , δήλωσε στη συνένετευξή του και πρόσθεσε: "Η αίσθηση της δύναμης και της αισιοδοξίας πρέπει να δώσει σε όλους ενθάρρυνση για να σταθούμε όρθιοι σε κάθε εκφοβισμό που βλέπουμε. Αυτό που θα ήθελα να πω σε κάθε νεαρό άτομο που διαβάζει αυτή τη συνέντευξη και είναι θύμα εκφοβισμού για τη σεξουαλικότητά του είναι να μην το ανεχτεί αυτό".

O πρίγκιπας William συναντήθηκε με εννέα μέλη της LGBT κοινότητας στο Kensington Palace  για να συζητήσουν τον εκφοβισμό και τις επιπτώσεις της ψυχικής υγείας.

"Οι νεαροί gay, οι λεσβίες και τα τρανσέξουαλ ατόμα που γνώρισα μέσω του “Attitude” είναι πραγματικά γενναία και μπορούν να μιλήσουν και να δώσουν ελπίδα στους ανθρώπους που περνούν τρομερό εκφοβισμό τώρα", είπε ο πρίγκιπας και αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί στο περιοδικό υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα του Ορλάντο, τα οποία πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ σε gay κέντρο διασκέδασης καθώς και στους βαριά τραυματίες.

Διάβασε ακόμα: 50 νεκροί από τη χειρότερη ομαδική δολοφονία μίσους στην ιστορία των ΗΠΑ!