Πρίγκιπας Harry: Ποιος τη χάρη σου... Αυτές είναι οι γυναίκες σου!

Όχι 1, ούτε 2 αλλά 9 γυναίκες για τον πρίγκιπα Harry!
Πρίγκιπας Harry: Ποιος τη χάρη σου... Αυτές είναι οι γυναίκες σου!



Ο πρίγκιπας Κάρολος παλιά είχε σχέση με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Three Degrees, Sheila Ferguson. O  πρίγκιπας Ανδρέας είχε ένα σύντομο φλερτ με την τότε celebrity Caprice Bourret και ο πρίγκιπας Edward είχε κι εκείνος ένα “χαστουκάκι και γαργάλημα”, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει η ίδια, με την τηλεπερσόνα και κορίτσι του καιρού, Ulrika Jonsson.

Το μήλο δε θα μπορούσε, λοιπόν, να μην πέσει κάτω από τη μηλιά για την βασιλική οικογένεια και έτσι ο πρίγκιπας Harry φυσικά ακολουθεί κι εκείνος αυτόν τον ένδοξο δρόμο των ατέλειωτων showbiz κατακτήσεων! Βέβαια για εκείνον οι φημολογούμενες γυναίκες που κατά καιρούς είναι στο πλευρό του δεν είναι ούτε 1, ούτε 2, αλλά 9!! Και φυσικά η μία πιο sexy από την άλλη! Ας δούμε ποιες είναι:

1) Ellie Gouding: Pop star

Η τελευταία του κατάκτηση, που ακούστηκε ότι φιλιόταν κάτω από τις κουβέρτες σε ένα πάρτυ μαζί του πριν λίγο καιρό, είναι η τραγουδίστρια Ellie Gouding
Σε έναν αγώνα πόλο πριν λίγες μέρες φάνηκε πως φλερτάρουν έντονα και αμέσως μετά τα πράγματα έγιναν πιο καυτά για τους δυο του στο πάρτυ που πήγαν μαζί.

2) Natalie Pinkham: Τηλεπαρουσιάστρια

Μια από τις πολύ κοντινές του φίλες, με την οποία βγαίνει και είναι “drink buddies”, όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα. Γνωρίστηκαν μέσω του πρώην της και αθλητή του rugby, Matt Dawson το 2003.
Το 2006 υπήρξε μια αναστάτωση, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που έδειχνε τον πρίγκιπα να.. ψαχουλεύει το στήθος της!

3) Cassie Sumner: Moντέλο 

Το μοντέλο που τρελαίνει τους ποδοσφαιριστές ή αλλιώς η Cassie Sumner είναι 33 ετών και φημολογούμενη καρδιοκατακτήτρια του πρίγκιπα. Όταν εκείνη ήταν 21 και εκείνος 19 το 2004 πήγε να την βρει στο club  Chinawhite του Λονδίνου. Αργότερα εκείνη σε συνέντευξή της σε εφημερίδα δήλωσε: “Με κοίταζε μέσα στα μάτια όσο στεκόμουν στο μπαρ με τους φίλους μου. Αργότερα με προσκάλεσε στο private τραπέζι του. Δεν άργησε πολύ να αρχίσει να με χαϊδεύει".

4) Μollie King: Pop Star

Το φημολογούμενο ζευγάρι συναντήθηκε τον Ιούλιο του 2010 στο Hurtwood Polo Club του Surrey.
Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα η Mollie εθεάθη να χορεύει με τον πρίγκιπα Harry στο κλαμπ Bunga Bunga στο Battersea νότιου Λονδίνου.
Εκείνη αρνήθηκε οποιαδήποτε φήμη γράφοντας στο twitter: "Παιδιά, παίρνω πολλά tweets για το πρίγκιπα Harry, αλλά. . . δεν είμαστε σε σχέση. Είμαστε μόνο φίλοι".

5) Caroline Flack: Τηλεπαρουσιάστρια

Νικήτρια του Strictly Come Dancing το 2014, παρουσιάστρια στο The X Factor πέρυσι. Η Caroline έγραψε στην πρόσφατη αυτοβιογραφία της το ειδύλλιο που είχε με τον Harry το 2009.
Το ζευγάρι άρχισε να είναι μαζί για κάποιο διάστημα. Μόλις όμως το ειδύλλιο βγήκε στην επιφάνεια, όπως δήλωσε και η ίδια, έπρεπε να σταματήσουν να βλέπονται, αν και ο πρίγκιπας της άρεσε πολύ!

6) Florence Brudenell: Moντέλο

Η Flea(όπως οι φίλοι της την αποκαλούν) και ο πρίγκιπας Harry φήμες λένε ότι συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2008, αλλά το ειδύλλιο έγινε επίσημο το καλοκαίρι του 2011, όταν δηλαδή ο πρίγκιπας τελείωσε με τη δικηγόρο Chelsy Davy για τα καλά.

Παραδόξως οι δυο τους σταμάτησαν να βγαίνουν γιατί εκείνη τον παράτησε. Μία κοντινή πηγή είπε: "Η Flea ένιωθε ότι ο πρίγκιπας συνεχώς ψαχνόταν και δεν μπορούσε να είναι σίγουρη ποια φλέρταρε  ή σε ποια μιλούσε όταν εκείνη έλειπε".

7) Cressida Bonas: Hθοποιός

H Cressie και ο Harry γνωρίστηκαν μέσω της πριγκίπισσας Eugenie το Μάιο του 2012 και η σχέση κράτησε μέχρι την άνοιξη του 2014. Υπήρξε φήμη ακόμα και για μεγαλύτερη δέσμευση μεταξύ τους και μάλιστα είχαν κάνει και επίσημη εμφάνιση μαζί. Ωστόσο, χώρισαν μετά την εμφάνιση στο γάμου του καλύτερου φίλου του Harry, Guy Pelly.

8) Jenna Coleman: Ηθοποιός

Τον προηγούμενο Ιούνιο η ηθοποιός και ο πρίγκιπας φλέρταραν σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο Ascot. Τότε φούντωσαν οι φήμες περί της σχέση τους.
Λέγεται, ότι εκείνος συνέχισε να της στέλνει γραπτά μηνύματα για μερικούς μήνες αλλά εκείνη τελικά δεν ενδιαφερόταν.

9) Juliette Labelle: Ηθοποιός

Η ξανθιά  φιλόδοξη ηθοποιός είναι 22 ετών και εθεάθη με τον πρίγκηπα Harry την Πρωτοχρονιά, στην πόλη όπου είναι το σπίτι της, δηλαδή στο Λος Άντζελες.
Μια έμπιστη πηγή δήλωσε: "Ο πρίγκιπας απόλαυσε την παρέα με την Juliette. Είναι το είδος του κοριτσιού που αναζητάει και του αρέσει πολύ".

Εμείς πάντως ψηφίζουμε  Ellie Gouding, Harry (κι έχουμε τρεις καλούς λόγους γι' αυτό)!