Michael Jackson: Τι έκρυβε η μυστική ντουλάπα που βρέθηκε σπίτι του!

7 χρόνια μετά το θάνατοτου ποπ ειδώλουκαι 13 χρόνια από την ημέρα που τραβήχτηκεvideo από το σπίτι του οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές!
Michael Jackson: Τι έκρυβε η μυστική ντουλάπα που βρέθηκε σπίτι του!



Ένα νέο video το οποίο τραβήχτηκε το 2003 και που αφορά στον Michael Jackson μόλις έχει κυκλοφορήσει και το viral είναι πολύ λίγο σαν λέξη για να περιγράψει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Χαρακτηριστικά πλάνα από την επιδρομή στο σπίτι του διάσημου εκλιπόντος βγαίνουν στην επιφάνεια λίγα χρόνια μετά το θάνατό του και αποκαλύπτουν επτασφράγιστα μυστικά που σοκάρουν. 70 συνολικά άτομα από την εισαγγελία της Santa Barbara αλλά και το τοπικό τμήμα ανακάλυψαν το 2003 ουσιαστικά όλες τις αποδείξεις για αυτά τα οποία ο Jackson είχε κατηγορηθεί. Συλλογή από πορνογραφία αλλά και φωτογραφίες από μικρά γυμνά αγόρια είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά τα τρομερά μυστικά που υπήρχαν καλά κλειδωμένα σε μία ντουλάπα.

Κανένα δωμάτιο δεν μπόρεσε να μείνει κρυφό στο ράντσο του με το όνομα Neverland. Από τους χώρους ψυχαγωγίας μέχρι την κρεβατοκάμαρα του, το video σκανάρει ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί αλλα και ότι δεν μπορεί. Όπως την τριπλά κλειδωμένη ντουλάπα του η οποία ήταν κρυμμένη στο πίσω μέρος του δωματίου του.

Τι περιείχε αυτή η ντουλάπα; Από φωτογραφίες με γυμνά αγόρια, πορνογραφικό υλικό, παιχνίδα σούπερηρώων, αναμνηστικά υπογεγραμμένα όπως αυτόγραφο του Macaulay Culkin το οποίο είχε αφιέρωση «Μη με αφήσεις μόνο στο σπίτι», μέχρι τρομακτικές κούκλες, ταριχευμένα ζώα και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το radaronline μάλιστα ήταν το πρώτο μέσο το οποίο είδε τα επίσημα χαρτιά από τις αναφορές της αστυνομίας. Το σπίτι ακόμα περιείχε ένα βιβλίο με γυμνές φωτογραφίες των ανδρών στο μεγάλο μπάνιο και πολλά βιβλία που βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα που περιλάμβαναν: γυμνούς και ημίγυμνους ομοφυλόφιλους άνδρες ή προ-έφηβους νεαρά έφηβα άτομα που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν γυμνά ή ημίγυμνα.

Η έκθεση ανέφερε, μάλιστα, ότι πολλά από τα υλικά τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό την μύηση και προσέλκυση νέων ανδρών σε σαδομαζοχιστικές ενέργειες.

Ο Μichael Jackson το 2005 είχε καταλήξει στο δικαστήριο μετά από επτά καταγγελίες για παιδική κακοποίηση και δύο καταγγελίες ότι ασέλγησε στον ανήλικο 14χρονο Gavin Arvizo παρέχοντάς του οινοπνευματώδες ποτό. Τελικά αθωώθηκε.

Το εύλογο ερώτημα μετά από αυτό το video είναι πώς τελικά είχε αθωωθεί τότε ο τραγουδιστής και γιατί δεν είχαν βγει αυτές οι αποκαλύψεις στη δημοσιότητα τότε, αλλά βγήκαν 13 χρόνια μετά.

Η απάντηση που δόθηκε από τον Ανώτερο Βοηθό του Εισαγγελέα της Santa Barbara, Ron Zonen sto radar σχετικά με την υπόθεση, ήταν ότι αυτές οι αποκαλύψεις ήταν στην ουσία ο λόγος που ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σε δίκη.

Ίσως εν τέλει να είναι αυτή η αλήθεια. Ίσως όμως το τι πραγματικά γινόταν να μη μαθευτεί ποτέ.

 

Διάβασε ακόμα για τον Michael Jackson : Του έμεινε το παράπονο γιατί δεν έγινε Ιππότης