Lady Gaga: Συνάντησε τον Δαλάι Λάμα με σκισμένο τζιν!

Whaaaat;
Lady Gaga: Συνάντησε τον Δαλάι Λάμα με σκισμένο τζιν!



To είδαμε κι αυτό! Η Lady Gaga τον τελευταίο καιρό μας εκπλήσσει με τις σοβαρές αλλά παραλληλα chic εμφανίσεις της! Πόσο πέρασε ο καιρός, από τότε που φορούσε ωμό κρέας για φόρεμα στο κόκκκινο χαλί η από τότε που εμφανιζόταν μέσα σε ένα πλαστικό αυγό πάλι στο red carpet! E,τώρα με αυτή την εμφάνιση που έκανε ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Η 30χρονη τραγουδίστρια συνάντησε τον Δαλάι Λάμα στο πλαίσιο της 84ης ετήσιας διάσκεψης των Δημάρχων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ιντιάνα της Ιντιανάπολις. Στα 20 λεπτά που διήρκησε η κουβέντα on stage, η ποπ σταρ επέλεξε να φορέσει ένα σκισμένο τζιν με μαύρο τοπ και σακάκι και μαύρα μποτάκια με τρουκς. Τα μαλλιά της ήταν πιασμέν ψηλά σε ένα updo σινιόν και το βάψιμό της ελαφρύ.


Ο Δαλάι Λάμα μίλησε για τη δύναμη της καλοσύνης, πώς μπορεί να γίνει ο κόσμος συμπονετικός καθώς και πώς θα καταπολεμηθούν οι αδικίες του κόσμου.
Η Lady Gaga πριν ανέβει στη σκηνή, συνομίλησε για λίγο στα παρασκήνια με τον Θιβετιανό ηγέτη φορώντας ένα ολόλευκο παντελόνι και ένα see through τοπ.

Η συνέντευξη διοργανώθηκε από την δημοσιογράφο Ann Curry, και η Lady Gaga έδωσε, μετά από την μικρή συνέντευξη που έκανε, το βήμα στον 81 χρονο ηγέτη να ξεκινήσει την ομιλία του για τη σημασία της ευγένειας και της αγάπης.

H συνέντευξη υπάρχei sto gagadaily.com

 

Διάβασε ακόμα: Χρόνια πολλά Lady Gaga! Βρήκαμε τις πιο παράξενες φωτογραφίες σου στο Instagram