Η Chanel στη νέα της καμπάνια γράφει με ασπρόμαυρα γράμματα το όνομα της Willow Smith

H κόρη του Will Smith κάνει το καλύτερο ντεμπούτο που θα μπορούσε κάποια 15χρονηνα κάνει
Η Chanel στη νέα της καμπάνια γράφει με ασπρόμαυρα γράμματα το όνομα της Willow Smith



Αγαπάμε τη Chanel γιατί αγαπάει το διαφορετικό. Μέσα από το διαχρονικό της στυλ τολμάει και καταφέρνει να γοητεύσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη της.  Γι΄αυτό και φέτος, το πρόσωπο της καμπάνιας της είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι αυτό που δεν θα περίμενες να δεις. Η 15χρονη κόρη του Will Smith, Willow Smith, είναι το νέο πρόσωπο του διάσημου οίκου η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην ασπρόμαυρη καμπάνια της συλλογή γυαλιών Fall 2016.

H Willow φορώντας μία μαύρη δερμάτινη ζώνη για choker με το σήμα της ειρήνης, ένα κοκαλάκι στα ολόμαυρα κοτσιδάκια της, αλλά και τα μαύρα chanel γυαλιά της έδειξε τον καλύτερο rock – chic εαυτό της.

 

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την ποπ καριέρα της με το hit Whip My Hair το 2011 και είναι κόρη του διάσημου ζευγαριού Will Smith και Lada Pinkett.

Η Chanel για να επικοινωνήσει τη νέα της καμπάνια, έβγαλε ανακοίνωση για τη συνεργασία της με την 15χρονη και ανέφερε: "Μια πολύπλευρη καλλιτέχνης, συγγραφέας-συνθέτης-τραγουδιστής και ηθοποιός, η Willow Smith είναι η πραγματική ενσάρκωση του πνεύματος της γενιάς της".

Διάβασε ακόμα: Η Chanel κάνει την πρώτη επίδειξη μόδας στην Κούβα μετά το 1959!