To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!

Το αγαπημένο σου περιοδικό κυκλοφόρησε!
To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Περήφανη Ελλάδα: Πέντε Έλληνες Ολυμπιονίκες, στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τα μετάλλια, περιγράφουν στο DownTown τις στιγμές που μας έκαναν να κλάψουμε από χαρά.

Απόσπασμα:

Λευτέρης Πετρούνιας:

Στο Ρίο ήταν και η μητέρα σου. Σε άγχωνε αυτό ή σου έδινε κουράγιο;

Ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μου στο Ρίο. Μέχρι και την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων πήγε και είδε. Η γυναίκα φοβόταν να μου μιλήσει πριν από τον αγώνα μήπως μου δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα. Ήταν υπερβολικά αγχωμένη. Έκλαιγε στους προκριματικούς και στον τελικό. Αν εγώ ένιωσα μια φορά άγχος και πίεση, νομίζω ότι η μητέρα μου τα ένιωσε όλα αυτά εκατό φορές περισσότερο.

Κατερίνα Στεφανίδη:

Είχες κάποιο γούρι στον τελικό;

Συνήθως δεν έχω γούρια. Σε αυτό τον αγώνα όμως είχε ο σύζυγός μου μια ιδέα: να φορέσω δύο διαφορετικές κάλτσες. Μία λευκή και μία μπλε. Τελικά, αυτές οι κάλτσες μας έφεραν καλή τύχη.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις μετά το άλμα;

Το άλμα γενικά είναι πολύ γρήγορο, οπότε εκείνη την ώρα δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς ή να νιώσεις οτιδήποτε. Οι πρώτες σκέψεις όπως «Τα κατάφερα;», «Πέτυχα τον στόχο;» κ.λπ. εμφανίζονται αφότου πέσεις στο στρώμα.

Σπύρος Γιαννιώτης:

Τι σκεφτόσουν τα τελευταία μέτρα, λίγο πριν από τον τερματισμό;

Όσο συγκεντρωμένος και αν είσαι, περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό σου. Στο μεγαλύτερο μέρος, όμως, προσπαθούσα να μη φθαρώ με πολύ έντονες σκέψεις. Στα τελευταία μέτρα, και ενώ ήμασταν όλοι οι αθλητές μαζί, σκέφτηκα «αυτή είναι η τελευταία σου κούρσα, τα τελευταία σου 100 μέτρα. Πρέπει να δώσεις ολόκληρο τον εαυτό σου. Τώρα θα είσαι ή πρώτος ή δέκατος! Αποφάσισε, λοιπόν». Και αποφάσισα.

Και τελικά ήσουν πρώτος!

Όχι, δεν το δέχομαι αυτό. Ήμουν ξεκάθαρα δεύτερος.

Το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε στο photo finish. Γιατί αποφάσισες να παγώσεις τη διαδικασία της ένστασης που υποβλήθηκε από τα μέλη της ελληνικής αποστολής;

Πριν από την απονομή είχα δει το βίντεο. Ο Ολλανδός ήταν «στη χεριά μου» όπως λέμε και κατάφερε να τερματίσει πρώτος. Με το που ενημερώθηκα για την ένσταση, δεν ήθελα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Ήμουν κάθετος σ’ αυτό.

Θα διαβάσεις ακόμη:

Ανδρέας Μπάρκουλης: O άνθρωπος που έζησε σαν rock star, αφιέρωμα στη ζωή του αιώνιου ζεν πρεμιέ. Mια ζωή γεμάτη μυστικά, αλκοόλ, ναρκωτικά, ανεκπλήρωτες σχέσεις, μπλεξίματα με γυναίκες αλλά και λάμψη.

Aκόμη:

Νανά Καραγιάννη: H πρώτη και μοναδική συνέντευξη ύστερα από 20 μέρες στην εντατική.

«Αυτή τη φορά πίστεψα ότι θα πεθάνω».

Διάβασε ένα απόσπασμα:     

Mας τρόμαξες όλους πολύ με την τελευταία περιπέτεια με την υγεία σου.

Δεν ήθελα να σας ανησυχήσω, ρε παιδιά. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και ξαφνικά. Έμεινα είκοσι ολόκληρες μέρες στην Εντατική με νεφροπάθεια. Ακόμα δεν νιώθω έτοιμη να μιλήσω δημόσια για όλο αυτό. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι για να σταματήσουν να με ζαλίζουν στα τηλέφωνα από διάφορες εκπομπές. Κάθε φορά που μιλώ για ό,τι πέρασα νιώθω να το ζω ξανά. Ήταν κάτι τρομακτικό, έφτασα στον θάνατο.

Κουράστηκες;

Κουράστηκα, εξουθενώθηκα, εξαντλήθηκα. Νομίζω ότι έχω νευρική ανορεξία όλη τη ζωή μου. Δεν μπορώ δηλαδή να θυμηθώ πώς ήταν η ζωή μου πριν από τη νευρική ανορεξία. Το μόνο που θέλω πια είναι να είμαι γερή στην υγεία μου. Όλους τους υπόλοιπους στόχους ας τους βάλουν οι γιατροί. Βαρέθηκα πάντως να ακούω την ατάκα: «Φάε κορίτσι μου».

Ακόμη:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: O κορυφαίος ποινικολόγος μιλάει για όλα: «Γιατί παραιτήθηκα από την υπεράσπιση του ξαδέρφου μου, στο δυστύχημα της Αίγινας».

Giauluca Vacchi: Ποιος είναι ο Ιταλός εκατομμυριούχος, που ρίχνει το instagram με τους εκκεντρικούς χορούς του.

Μonika: Γιατί τα ραδιόφωνα στην Αμερική παίζουν Μonika και εξηγεί πως κατάφερε να ζήσει το “American Dream’’.

Tερέζα Κουίκ: Ξεκαθαρίζει ότι κάνει άλλη δουλειά από τον μπαμπά της, Tέρενς.

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό.

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.

Tags: