To DownTown κυκλοφόρησε και ξέρει γιατί χώρισαν οι Brangelina!

Το αγαπημένο σου περιοδικό είνια στα περίπτερα!
To DownTown κυκλοφόρησε και ξέρει γιατί χώρισαν οι Brangelina!



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Βrad Pitt - Angelina Jolie: Καταγγελίες για ναρκωτικά, βία και απιστία με 500 εκατομμύρια δολάρια στη μέση. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει; Όλα τα σενάρια και οι φήμες που τους χώρισαν.

Δήμος Βερύκιος: Οι τηλεοπτικές άδειες, το μαύρο στα κανάλια και η απάντηση έκπληξη στον Λάκη Λαζόπουλο.

 Απόσπασμα:

Το περίμενες ότι ο Καλογρίτσας θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό;

Όχι απλώς το περίμενα, αλλά είχα τη βεβαιότητα και την εδραιωμένη πεποίθηση ότι θα αποχωρήσει γιατί από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν είχε μαντίλι να κλάψει. Και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο κυβερνητικός εταίρος και κουμπάρος του Καλογρίτσα Πάνος Καμμένος. Το είχε υπογραμμίσει εγκαίρως και με θάρρος, οφείλω να ομολογήσω.

Ακόμη:

Nίκος Κοκλώνης: Η συγκλονιστική ιστορία του Mr. Air Fast Tickets, όπως τη διηγείται ο ίδιος. Τι πραγματικά συνέβη με την εταιρία και γιατί διεκδικεί 43 εκ. ευρώ.

Γιάννης Μπουτάρης: «Η κοινή λογική είναι σπάνιο είδος στην Ελλάδα».

Αλέξης Τσίπρας - Η πιο Vogue στιγμή του: O φωτογράφος του Reuters εξηγεί  πως τον έπεισε να ποζάρει με τα χέρια στις τσέπες.

Τέως Βασιλική Οικογένεια: Πώς ζουν σήμερα στην Ελλάδα;

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα,  ατάκες, θεωρίες, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις.

 

Tags: