Celebrity couples: Tα τρίτα πρόσωπα που έγιναν πρώτες κυρίες

Kάποτε ήταν τα τρίτα πρόσωπα. Τώρα είναι επίσημες ή επίσημοι σύζυγοι, με παπά και κουμπάρο.
Celebrity couples: Tα τρίτα πρόσωπα που έγιναν πρώτες κυρίες



Η αγάπη όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά και relationship status. Μια αλήθεια που δεν ισχύει μόνο για τους κοινούς θνητούς αλλά και για τους stars του Hollywood. Κρυφές, παράνομες σχέσεις που πρωταγωνίστησαν σε εξώφυλλα tabloid εφημερίδων για να ακολουθήσουν τα στοιχήματα που έπεφταν βροχή για το σύντομο και άδοξο τέλος τους. Πολλοί όμως από αυτούς τους παράνομους έρωτες, κόντρα στις προβλέψεις, έγιναν νόμιμοι με παπά και με κουμπάρο και τα τρίτα πρόσωπα, πρώτες κυρίες.

 

Η ιστορία της  Camilla Parker Bowles και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι σαν τη λαϊκή ρήση που λέει πως «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια». Οι δυο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’70, οπότε και ξεκίνησαν να βγαίνουν. Ωστόσο, το dating δεν σοβάρεψε, και οι δυο τους δημιούργησαν τελικά οικογένεια με άλλους ανθρώπους:- ο Κάρολος με την Πριγκίπισσα Diana και η Καμίλα με τον Andrew Parker Bowles.

Αυτό όμως δεν σήμαινε -όπως φάνηκε στην πορεία- και το τέλος στη σχέση τους, αφού συνέχισαν να κρατούν επαφές. Μια πιπεράτη συνομιλία τους το 1992, ηχογραφήθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα για να ακούσουν οι υπήκοοι του στέμματος τον Κάρολο να δηλώνει πώς πολύ θα ήθελε να είναι το… ταμπόν της Καμίλα. Με τούτα και με εκείνα, ο Κάρολος και η Diana χώρισαν λίγους μήνες μετά, ενώ η Καμίλα εγκατέλειψε τον Andrew τρία χρόνια αργότερα. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση άργησε τέσσερα χρονάκια ακόμα για τους τύπους κι εκεί που όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα το άφηνε αστεφάνωτο το κορίτσι, έπεσαν έξω, αφού ο Κάρολος παντρεύτηκε τελικά τον μεγάλο του έρωτα το 2005, σε μια σεμνή τελετή, απουσία –ωστόσο -της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

 

Το πιο διάσημο ερωτικό τρίγωνο του Hollywood, ήταν σίγουρα αυτό του Eddie Fisher με την ατακτούλα (όπως έδειξε η ιστορία)Elizabeth Taylor, ο οποίος εγκατέλειψε την σύζυγό του Debbie Reynolds. Κι αυτό πιθανότατα θα ήταν ένα ακόμα αδιάφορο στόρυ απιστίας, αν το ζευγάρι δεν είχε ήδη δυο παιδιά κι αν ακόμα χειρότερα, αν η Εlizabeth δεν ήταν κολλητή με την Debbie. H Debbie ωστόσο αποδείχτηκε μεγάλη καρδιά, αφού συγχώρεσε τη φίλη της και κράτησαν επαφές μέχρι τον θάνατό της Liz, το 2011. Η δε Debbie, που εκτός από μεγάλη καρδιά φαίνεται πώς είχε και πολύ χιούμορ, είπε σε συνέντευξή της «ήμουν σαν την Jeniffer Aniston που ο Brad Pitt ερωτεύτηκε την Angelina Jolie».

 

Και μιλώντας για Μπραντζελίνες, για πέντε ολόκληρα χρόνια η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν το χρυσό ζευγάρι του Hollywood. Ένας γάμος που έληξε άδοξα το 2005 όταν ο κινηματογραφικός Koς Smith τα έμπλεξε με την συμπρωταγωνίστριά του Kα Smith και κατά κόσμον απόλυτη θεότητα, Angelina Jolie. Παρότι οι δυο τους επέμεναν για καιρό πως δεν ήταν ζευγάρι, αργότερα παραδέχτηκαν ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε στο πλατό.

Ωστόσο για να γίνει ακόμα πιο πειστική η Angelina στις αρχές, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:  «Το να ερωτευτώ έναν παντρεμένο άντρα, όταν ο πατέρας που απάτησε τη μητέρα μου, είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να συγχωρέσω ποτέ στον εαυτό. Δεν θα μπορούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη». Ωστόσο η ίδια η ζωή και τα έξι τους παιδιά τη διέψευσαν, κι έπειτα από μια σχέση οκτώ χρόνων, η Angelina και ο Brad, ανέβηκαν τον Αύγουστο του 2014 τα σκαλιά της εκκλησίας και η  Jolie έγινε επισήμως Kα Pitt. Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν κινηματογραφικά, ήταν στην ταινία By the Sea το 2015, όπου υποδύονταν ένα όχι και τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι, για να επιβεβαιώσουν πώς «όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι» και να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

Όταν το supermodel Gisele και ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τom Brady, ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού τους το 2006, ο Tom ήταν ακόμα σε σχέση με την ηθοποιό Bridget Moynahan. Το τέλος της σχέσης του με την Bridget και η αρχή του έρωτά του με την Gisele έγιναν γνωστά τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς. Κι ενώ όλα έδειχναν ρόδινα, το Φεβρουάριο του 2007, η Bridget ανακοίνωσε ότι ήταν τριών μηνών έγκυος με το παιδί του Tom, φέρνοντας τελικά στον κόσμο τον γιο τους Jack Moynahan, έξι μήνες μετά.

Η Gisele όμως καθόλου δεν πτοήθηκε από το συμβάν, στήριξε τον σύντροφό της, λάτρεψε τον γιο του σα να ήταν και δικό της παιδί και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή το 2009. Σήμερα η Gisele και ο Tom παραμένουν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, και έχουν αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά, τον οκτάχρονο Benjamin και την πεντάχρονη Vivian.

 

Ο Antonio Banderas και η Melanie Griffith ήταν παντρεμένοι με άλλους συζύγους την Ana Leza και τον Don Johnson αντίστοιχα, όταν συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά που έριξαν ο ένας στον άλλο, στα γυρίσματα της ταινίας Two Much το 1995. Και οι δυο όμως παραδέχτηκαν τη σχέση τους τον Μάιο του 1996, όταν έπεσαν οι υπογραφές των διαζυγίων τους, και λίγους μήνες αργότερα η Melanie έφερε στον κόσμο την κόρη τους Stella. Η Melanie και ο Antonio θα είχαν μια από τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις του Hollywood αν δεν ανακοίνωναν το διαζύγιό τους το 2014, επικαλούμενοι «αγεφύρωτες διαφορές».

 

Αυτός ο έρωτας αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα σκάνδαλα του Hollywood, με τον Woody Allen να αψηφά κοινωνικούς κανόνες και να ερωτεύεται τη δική του Λολίτα, Soon-Yi Previn, υιοθετημένη κόρη της συντρόφου του Mia Farrow. Ο Woody και η Mia ήταν μαζί δέκα χρόνια χωρίς να έχουν παντρευτεί. Η σχέση τους τελείωσε επεισοδιακά όταν το 1992, εκείνη βρήκε στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης τότε υιοθετημένης κόρης της. Αυτός κι αν ήταν έρωτας (με 35 χρόνια διαφορά) που κέρδισε το στοίχημα, μιας και ο Woody και η Soon-Yi παντρεύτηκαν το 1997, υιοθέτησαν δύο παιδιά και έκτοτε είναι ακόμα μαζί κι αγαπημένοι.

 

Μπορεί η Julia Roberts και ο Danny Moder να είναι παντρεμένοι περίπου 14 χρόνια, ωστόσο λέγεται πώς η σχέση τους ξεκίνησε κάτω από …μυστηριώδεις συνθήκες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Mexican το 2000, στην οποία η Julia πρωταγωνιστούσε και ο Danny ήταν καμεραμάν. Το ρομάντζο τους ξεκίνησε ενώ η Julia έβγαινε με τον συνάδελφό της Benjamin Bratt και ο Danny ήταν παντρεμένος με την makeup artist Vera Steinberg.

Ο Danny όμως που ερωτεύτηκε σφόδρα την Julia, χώρισε με τη γυναίκα του, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι τηλεφωνούσε στην ηθοποιό καθημερινά. Όταν η σχέση τους τελικά έγινε γνωστή, η Julia φωτογραφήθηκε στους δρόμους του  LA να φοράει handmade t-shirt που έγραφε «A Low Vera», ένα λογοπαίγνιο για την άρνηση της Vera να δώσει διαζύγιο στον Danny και να τους αφήσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Τέλος καλό όλα καλά πάντως, και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 και απέκτησαν και τρία παιδιά μαζί, τα δίδυμα Finn και Hazel και τον εννιάχρονο σήμερα Henry.

 

Ένα ακόμα χολιγουντιανό σκάνδαλο με νταντά που είχε όμως happy end. Ο Ethan Hawke ανήκει κι αυτός στο club των μπαμπάδων που απάτησαν τη μάνα των παιδιών τους με την νταντά, αφού όσο ήταν παντρεμένος με την Uma Therman, έκανε παράλληλη σχέση με την Ryan Shawhughes που πρόσεχε τα παιδιά τους. Ο Ethan και η Uma, χώρισαν το 2003, ενώ η Ryan έγινε Κα Hawke το 2008. Το ζευγάρι όχι μόνο επισημοποίησε τη σχέση του αλλά απέκτησε και δυο κόρες, την εννιάχρονη σήμερα Clementine Jane και την εξάχρονη Indianna.

 

H Amber Heard που αργότερα επιδόθηκε σε ένα ξέφρενο ξεκατίνιασμα με τον Johnny Depp, πρόλαβαν να ζήσουν έναν έρωτα όλο τρέλα, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι ξεκίνησε από τα γυρίσματα του The Rum Diary, το 2011 και όσο ακόμα ο Johnny ήταν παντρεμένος με την επί 14 χρόνια σύντροφό του, Vanessa Paradis. Ο Depp και η Paradis ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, έναν χρόνο μετά.

Ο γάμος του με την κατά 23 χρόνια μικρότερή του, Amber, έγινε τον Φεβρουάριο του 2015 στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. Η Amber που έναν χρόνο μετά βγήκε με μώλωπες στο πρόσωπο κατηγορώντας τον Johnny ότι την κακοποιούσε, πήρε τελικά διαζύγιο τον Γενάρη του 2017 κερδίζοντας και μια αποζημίωση επτά εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία μοίρασε -όπως είχε υποσχεθεί δημόσια- σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Οι Tori Spelling και Dean McDermott ήταν και οι δύο παντρεμένοι όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Mind Over Murder το 2005. Οι γάμοι τους έληξαν το 2006 και το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις έναν μήνα μετά την έκδοση του διαζυγίου της Tori, τον Μάιο του 2007. Το ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά, έκανε reality τη ζωή του και παραμένει όσο μπορεί αγαπημένο, παρά τις ατασθαλίες και εξαρτήσεις του Dean που τις έμαθε ο κόσμος όλος.