Breaking news για το Breaking Bad

Στην ταινία που ετοιμάζεται θα εμφανίζεται και ο Walter.



Από τον περασμένο Νοέμβριο που πρωτοέσκασε η είδηση ότι ετοιμάζεται ταινία για το Breaking Bad μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες που την αφορούν διαρρέουν με το σταγονόμετρο. Στην αρχή δεν ξέραμε καν αν θα είναι sequel, prequel ή κάτι ενδιάμεσο, σαν ιστορία που τρέχει μέσα στην ιστορία που ήδη ξέρουμε. Μετά μάθαμε ότι θα είναι ταινία, με βασικό πρωταγωνιστή τον Aaron Paul (ως Jesse Pinkman), ξεκινώντας την ιστορία από το σημείο που το σκάει από τους απαγωγείς του (αν είσαι fan της σειράς, ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε. Αν δεν είσαι, απλώς κάνε ότι καταλαβαίνεις και συνέχισε να διαβάζεις).   

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, όμως, παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην ταινία και ο Bryan Cranston, αν και ο ήρωας που υποδυόταν (και βασικός πρωταγωνιστής της σειράς) Walter White είχε πεθάνει στο season finale. Δεν θα τον νεκραναστήσουν φυσικά, αλλά όπως ακούγεται, το στόρι θα διανθίζεται από πολλά flash backs, δίνοντας την ευκαιρία σε ήρωες που πέθαναν στη σειρά να εμφανιστούν και στην ταινία, όπως ο σκληρός μπράβος Mike Ehrmantraut  (Jonathan Banks), ο πιτσιρικάς βοηθός του Walter, Todd (Jess Plemons) και η ναρκομανής αγαπημένη του Jesse, Jane (Krysten Ritter).  

Ακούγεται επίσης ότι μπορεί να εμφανιστούν η Tess Harper, ως μητέρα του Jesse, ο Robert Forster που είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της σειράς ως Ed, ο Matt Jones που είχε παίξει το φιλαράκι του Jesse,  Badger, και ο Kevin Rankin που είχε υποδυθεί τον μεγαλογκάγκστερ Kenny. Οι ήρωες που μάλλον αποκλείεται να εμφανιστούν στην ταινία πάντως είναι οι Gus Fring, Hank Schrader, Saul Goodman, Skyler, Walt Jr. και Marie.

Κατά τα άλλα, η ταινία ως γνωστόν θα γυριστεί στο Νέο Μεξικό και ο δημιουργός της, Vince Gilligan, θα κάνει τα πάντα για να ετοιμάσει ένα σενάριο που να αξίζει στη σειρά που άφησε ιστορία -και θεωρείται η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών.