Οι παλιοχαρακτήρες του star system

6 stars που φέρονται απαίσια στους fans τους.



Είσαι πλούσιος, διάσημος και ο κόσμος κάνει ουρές για να πάρει ένα αυτόγραφό σου. Μπορεί να είσαι cool και γενναιόδωρος, να απολαμβάνεις την προσοχή και την αγάπη που σου προσφέρονται απλόχερα και να είσαι ευγενικός με τους θαυμαστές σου, ακόμα κι αν δεν είσαι στις καλύτερες μέρες σου. Ή μπορεί να λειτουργείς σαν να μην είσαι ποτέ στις καλύτερες μέρες σου και να φέρεσαι στους fans σαν να είναι σκουπίδια –πάντα. Οι fans όλου του κόσμου ενώθηκαν και κατέγραψαν σε μια λίστα τους πιο αγενείς stars που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Rihanna: Ένας πρώην fan αφηγήθηκε μια ιστορία γι’ αυτήν: «Μια συνάδελφός μου κέρδισε εισιτήρια και δωρεάν πάσα για τα παρασκήνια μιας συναυλίας της Rihanna, έναν χρόνο αφού άρχισε να πρωτοπαίζεται το Umbrella στο ραδιόφωνο. Όταν τα παιδιά της συναδέλφου πήγαν να τη συγχαρούν στο καμαρίνι της, εκείνη δεν γύρισε καν να τα κοιτάξει. Κι όταν της ζήτησαν αυτόγραφο, διέταξε έναν από τους χορευτές της να τους υπογράψει ένα για λογαριασμό της και μετά τα πέταξε έξω».   

Christian Bale: Έχει βιντεοσκοπηθεί να τσακώνεται με μέλη του συνεργείου στη διάρκεια γυρίσματος. Έχει συλληφθεί για εξύβριση και τρομοκράτηση μιας οικογένειας, στη διάρκεια περιοδείας για προώθηση ταινίας του. Έχει μιλήσει τόσο απαίσια σε πιτσιρίκες fans που τόλμησαν να του ζητήσουν αυτόγραφο, που τις έκανε να κλάψουν. Και έχει επίσης απειλήσει fan ότι θα τον σκοτώσει με κατσαβίδι. Λαμπρός νέος, δεν λέμε.

Michael Jordan: Ο θρύλος του μπάσκετ είναι θρυλικός για την αγένεια και την ανταγωνιστικότητά του. Ανάμεσα στις ιστορίες που αναφέρονται στον παλιοχαρακτήρα του, αυτή που κερδίζει σε όλα τα σημεία είναι η εξής: Μια φορά κι έναν καιρό, ο rapper Chamillionaire αγόρασε σε ένα φιλανθρωπικό event μια φανέλα του Jordan για 15.000 δολάρια. Όταν ζήτησε από τον μπασκετμπολίστα να φωτογραφηθεί μαζί του, εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν φωτογραφίζομαι με νέγρους». Και στη συνέχεια ζήτησε από τον rapper 15 εκατ. δολάρια για να ποζάρει μαζί του. Ο Chamillionaire είπε όχι και δημοσιοποίησε την ιστορία.

Justin Bieber: Άλλη μια λαμπρή περίπτωση νέου. Έχει κατηγορηθεί ότι έφτυνε τους θαυμαστές του από ένα μπαλκόνι στο Toronto, ότι έχει δείξει τα γεννητικά του όργανα σε άλλους fans στο Μεξικό και ότι βεβήλωσε μια αργεντινή σημαία που του έδωσε ένας fan. Έχει επίσης καταγραφεί άπειρες φορές να χάνει την ψυχραιμία του με groupies, ενώ το 2016 πόσταρε στο Instagram την απόφασή του να μην ξαναφωτογραφηθεί με θαυμαστές, γιατί: «Νιώθω σαν ζώο σε ζωολογικό κήπο», προσθέτοντας: «Καταλαβαίνω ότι θα απογοητευτούν, αλλά δεν χρωστάω σε κανέναν μια φωτογραφία».

Cameron Diaz: Το να υπογράφει αυτόγραφα είναι το χειρότερό της, όπως και το να έχει την οποιαδήποτε επικοινωνία με τους fans της. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα της ταινίας της, Sex Tape, το 2014, ήταν ψυχρή και απόμακρη με τους fans της και αρνήθηκε να τους δώσει αυτόγραφα ή να φωτογραφηθεί μαζί τους. Επιπλέον δήλωσε: «Αν το κάνω για εσάς, θα πρέπει μετά να το κάνω για όλους». Ε, και;

Bruce Willis: Από τον Sylvester Stallone μέχρι τον Kevin Smith, όλοι οι συνάδελφοί του έχουν να το λένε ότι είναι πολύ δύσκολος στη συνεργασία. Οι θαυμαστές του έχουν να πουν ακόμα χειρότερα. Μία από τις ιστορίες που κυκλοφορούν για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του είναι κι αυτή που περιγράφει πώς ο Willis μάλωσε και πρόσβαλε μια παρέα πιτσιρικάδων σε ένα φαστφουντάδικο επειδή φάνηκε ότι τον αναγνώρισαν και τον έδειξαν με το δάχτυλο. Ε, και, νο2.