5 gay ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους straight

Οι κόντρα ρόλοι της Jodie Foster και της Cynthia Nixon.



Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε straight ηθοποιούς να υποδύονται τους gay σε σειρές και ταινίες. Η καινούργια τάση είναι ηθοποιοί που έχουν δηλώσει ανοιχτά gay να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να αλλάζουν σεξουαλική ταυτότητα για τις ανάγκες ενός ρόλου,. 

Wentworth Miller:  Έγινε διάσημος ως ο ευφυής και απόλυτα straight Michael Scofield στη smash hit σειρά Prison Break που έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα το 2005. Οι φήμες ότι ήταν gay είχαν ξεκινήσει σχεδόν από την αρχή, αλλά εκείνος τις επιβεβαίωσε επισήμως οχτώ χρόνια αργότερα, όταν με επιστολή του αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ένα κινηματογραφικό festival στη Ρωσία, δηλώνοντας την αντίθεσή του στην αντι-gay στάση της χώρας.

Jodie Foster: Έχει παίξει δεκάδες straight ρόλους στη διάρκεια της λαμπρής κινηματογραφικής της καριέρας, ανάμεσά τους και την πράκτορα Clarice Starling στο Silent of The Lambs και την Sarah Tobias στο Accused (που της χάρισαν τα δύο Oscars της). Το 2013 αποφάσισε να βγει από την ντουλάπα και να δηλώσει ότι είναι gay και την επόμενη χρονιά παντρεύτηκε την ηθοποιό Alexandra Hedison.

Cynthia Nixon: Η κοκκινομάλλα Miranda Hobbes του Sex and the City έκανε αλλεπάλληλες σχέσεις με άντρες στη σειρά-μύθο, αν και σε κάποιο επεισόδιο είχε πειραματισθεί με γυναίκα ανταλλάσσοντας ένα φιλί σε ασανσέρ. Ωστόσο, στη σειρά πάντα, είχε αποφασίσει ότι το πείραμα απέτυχε και ότι ήταν εντελώς straight. Στην πραγματική ζωή, όμως, η Nixon αποφάσισε ότι είναι εντελώς gay και  το 2012 παντρεύτηκε την αγαπημένη της Christine Marinoni.

Neil Patrick Harris: Ως Barney Stinson στην αμερικανική κωμική σειρά How I Met Your Mother είναι μεγάλος γυναικάς. Ως Neil Patrick Harris δηλώνει πιστός στον σύζυγό του, τον επίσης ηθοποιό David Burtka, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν δύο παιδιά.  

Jim Parsons: Ο Sheldon Cooper της κωμικής σειράς The Big Bang Theory είναι μεγαλοφυήςαδέξιος και straight. Ο Parsons που τον υποδύεται αντιθέτως παντρεύτηκε το 2017 τον παραγωγό Todd Spiewak και αυτές τις μέρες ετοιμάζει μια νέα gay τηλεοπτική σειρά.